Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 35.
-
Σήμερα επιτέλους έβαλα την xtrv miui 9 στο ΜΙ5 μου και ειναι απλα τέλεια! χιλια μπραβο σε ολους! Eιναι σαν να εχει μπει το κινητο σε fast forward...
-
Πρόβλημα με Redmi 4x
Μήνυμακαλησπερα στην παρεα, εχω ενα redmi 4x και μετα απο τιν τελευτεα αναβαθμηση της global rom μου εκανε πολυ συχνα επανεκινηση το κινητο οταν ηταν σε αναμονη... οσο η οθονη ηταν σε λειτουργεια κανενα προβλημα. ξεκλειδωσα bootloader εκανα flash παλι την stable global rom και δεν αλλαξε τιποτα, μετα εβαλα την τελευτεα DEV global rom παλι τα ιδια μετα εβαλα την τελευτεα XTRV αρωμα , και παλι τα ιδια!!! καμια ιδεα?
-
2 έννοιες είχα αυτές τις μέρες... miui-gr Vote και Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE και στα 2 πρωτιά! Αν και στο NBA έχει ακόμα... Συγχαρητήρια παίδες το αξίζετε και με το παραπάνω....
-
Παράθεση από demakhs: “εσείς οι δυο δηλαδή τώρα θα.....συνεννοηθείτε???? --->Έχεις team viewer? --->έχω --->έλα τσατ ( εεεεεεε socrates???? ) ” Ε ναι λοιπον... και συνεννοηθηκαμε και τα βαλαμε με το τερας! Σκισαμε καλωδια , φαγαμε ωρες μας βγηκαν τα ματια αλλα τελικα τα καταφεραμε!!! Χιλια ευχαριστω @geoanto555 απλα σου ειμαι υποχρεος!
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Rolistas: “το κιν δεν ανοιγει και δε ξερω αν μπορω να ξαναπερασω τους drivers ” Μα δεν χρειάζεται να το ανοίξεις... Μείνε σε fastboot Και απλά κατάργησε όλα εκτός το bootloader.Είδες αν το βλέπει στο cmd? ” δε το βλεπει.... =============== Δεκ 14th 2016, 9:05pm =============== Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Rolistas: “error1.jpg ” εισαι ο ..... ιδιος Πλάτανος: youtube.com/watch?v=qJfi0a6Dhas ” χαχα οχι οχι δεν ειχα την τιμη ουτε καν να τον γνωριζω....!…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Rolistas: “Τα φωτα σας παρακαλω! ” Δες αρχικά πως το βλεπει σε fastboot mode..Κάνε έλεγχο bootloader εννοείται και ξεκλείδωσε τον αν κλείδωσε ” Μου λεει οτι μπορω ξανα σε 30 μερες με το mi account μου. μπορω να βαλω αλλο που να εχει permissions? η καποια αλλη λυση?
-
καλησπερα παιδες, σημερα παρελαβα ενα redmi 3s 16gb και εκανα ολη την διαδηκασια για να περασω την ελληνικη ΡΟΜ ολα καλα (αλλωστε το εχω κανει σε 4-5 τηλ ως τωρα) αλλα οταν τελειωσε το install της ΡΟΜ πατησα reboot system αλλα το κιν δεν εκανε reboot ποτε! το αποτελεσμα ηταν να μην ανηγει το κιν. Οταν παταω το power για 5-6 sec απλα βγαζει για μισο sec το MI logo και αμεσως σβηνει. Το μονο που με αφινει να κανω ειναι να μπω σε fastboot mode αλλα το adb πλεον δε με "βλεπει". Τα φωτα σας παρακαλω!
-
παλικαρια μια ερωτηση στα γρηγορα, για να πας απο stable miui7 σε dev miui8 θελει full wipe?
-
Καλησπέρα παλικάρια! Ξέρουμε αν θα βγει GTV για το MI PAD 2?
-
Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4i
Rolistas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Blackjack: “Όλα προχωρουν κανονικα και μετα λεει update.zip is corrupted.... καμία ιδέα??” Βαλε το update.zip στην συσκευη αλλα οχι μεσα σε καποιο φακελο.
-
Xiaomi Mini Smart Plug
ΜήνυμαΕδώ και 3-4 μέρες την έχω στην κατοχή μου. Λειτουργεί άψογα αλλά WiFi Repeater δεν είναι. Θα κάνω σύντομα ένα review-hands on.