Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• Τελεια ολα καλα με το wipe! Back 2 normal! ευχαριστω για την βοηθεια παιδες!

• Παράθεση από Rolistas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Πρόσεξε, όταν λέμε Full Wipe ουσιαστικά εννοούμε Factory Reset. Δηλαδή θα διαγράψει User Data, Cache - Dalvik Cache. Επειδή έτσι και αλλιώς το Flash της ROM θα κάνει Format το System, καλό είναι να μην κάνεις format το System, έτσι ώστε όταν για κάποιο λόγο αποτύχει το Flash, τουλάχιστον μετά να έχεις ένα System που να μπορεί να κάνει Boot η συσκευή σου. Και να είσαι σύγουρος πως στην SD Card έχεις μία σωστή ROM” Οταν λες sd card τι σημαινει αυτο γ…

• Unboxing & Hands on Review - Xiaomi Mi Band

Rolistas - - Hands on - Review

Μήνυμα

Φίλε μου πολύ ωραίο το reviw σου! Έχω μια απορία όταν έρθει msg απο viber χτυπάει? Θέλω να το πάρω και εγω για τους ίδιους λόγους! Y.Γ. το άλλο πως το είπες...? έξυπνη βερμούδα ε? για στείλε link

• Παράθεση από MIUI_ART: “Πρόσεξε, όταν λέμε Full Wipe ουσιαστικά εννοούμε Factory Reset. Δηλαδή θα διαγράψει User Data, Cache - Dalvik Cache. Επειδή έτσι και αλλιώς το Flash της ROM θα κάνει Format το System, καλό είναι να μην κάνεις format το System, έτσι ώστε όταν για κάποιο λόγο αποτύχει το Flash, τουλάχιστον μετά να έχεις ένα System που να μπορεί να κάνει Boot η συσκευή σου. Και να είσαι σύγουρος πως στην SD Card έχεις μία σωστή ROM” Οταν λες sd card τι σημαινει αυτο για το Mi4 ?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Full Wipe και ξανά Flash την ROM. ^^” μετα το full wipe πρεπει να κανω κατι αλλο για να γινει σωστα το flash της νεας ρομ?

• Παράθεση από Rolistas: “Χτες έβαλα την καινούρια ρομ και σήμερα το πρωί ειχα ασταματητα FC. ετσι λοιπον εκανα wipe cashe μήπως διορθωθεί! Τα FC ειναι οκ πλεον αλλα το κουμπι Home δεν κανει τιποτα! καταλαβαίνω την δόνηση οταν το παταω αλλα δε με επιστρεφει στην αρχικη οθονη! ξερετε τι μπορει να ειναι αυτο? και τα notifications πλέον δεν μου εμφανίζονται.” Εκτος απο αυτα εχω προβλημα οταν με καλουνε. χτυπαει μια φορα και μετα λεει οτι ειμαι κατειλημμενος... και εμενα μου ερχετε μονο ενα sms οτι εχ…

• Χτες έβαλα την καινούρια ρομ και σήμερα το πρωί ειχα ασταματητα FC. ετσι λοιπον εκανα wipe cashe μήπως διορθωθεί! Τα FC ειναι οκ πλεον αλλα το κουμπι Home δεν κανει τιποτα! καταλαβαίνω την δόνηση οταν το παταω αλλα δε με επιστρεφει στην αρχικη οθονη! ξερετε τι μπορει να ειναι αυτο? και τα notifications πλέον δεν μου εμφανίζονται.

• Οκ το έκανα τώρα απλά μου μένει να το δοκιμάσω. Ελπίζω να ήταν αυτό το απλό. Και άλλη μια ερώτηση, αν κάνω wipe cache από το recovery τι ακριβώς θα χάσω?

• Καλησπερα σε ολη την παρεα. Απο τον Νοεμβρη ειμαι κατοχος Mi4 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τη συσκευη. Διαβαζω καθε μερα τα νεα της κοινοτητας αλλα λογο δουλειας δε μπορω να συμετασχω στις συζητησεις. Εχω dev roms απο τη μερα που το αγορασα... Πραγματικα φανταστικη δουλεια! Τον τελευταιο μηνα εχω ενα θεμα με την ποιοτητα ηχου σε μερικες κλεισεις και δεν εχω καταφερει να το φτιαξω! Ο ηχος ειναι σαν να ακουω τον αλλον σε ανοιχτη ακροαση εχει λιγο echo. Αν εχει καποιος καποια ιδεα για το τι μπ…

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από Rolistas: “1 ωρα και 45 λεπτα οθονη, wifi 4 ωρες και 7 λεπτα κλησεις.” η οθόνη μόνο μετράει , το wifi αν είναι ανοιχτό και δεν το δουλεύεις δεν τρώει μπαταρία (το wifi το έχω πάντα ανοιχτό , τρώει μπαταρία ,μόνο όταν ψάχνει για δίκτυο) , αν αφήσεις όλο το βράδυ το wifi ανοιχτό θα καταναλώσει περίπου 2% λίγο είναι για το mi4w άφησέ το να πάει περίπου στο 20% , φόρτισέ το στο 100% , και θα είναι καλύτερα , θέλει μερικές πλήρεις φορτίσεις μετά απο αλλαγή rom [GTV-…

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από Rolistas: “Μετα απο 20 ωρες το Μι4 μου ειναι με 60%” με πόσες ώρες ανοιχτή η οθόνη ? (από τις ρυθμίσεις βρες το "μπαταρία" , ξέρεις)” 1 ωρα και 45 λεπτα οθονη, wifi 4 ωρες και 7 λεπτα κλησεις.

• Καλησπερα παιδες, Μετα απο 20 ωρες το Μι4 μου ειναι με 60% μπαταρια με νορμαλ χρηση αρα πιστευω ειμαι οκ! Κατεβασα και το καινουριο update χωρις προβλημα. Σημερα τεσταρα και το Antutu Bench και εβγαλα σκορ 44372. Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το καινουριο μου κινητο!!!!

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από Rolistas: “Το θεμα μου ειναι οτι και στις 2 ROM ειχα τις ιδιες ρυθμισεις αρα κατι αλλο ειναι... θα περιμενω τα updates για να δω αν αλλαζει κατι.” πόση θερμοκρασία ανεβάζει , όταν είναι ήρεμο ?, όχι σε παιχνίδια για την κατανάλωση μπαταρίας , όταν αλλάζουμε rom ,όλοι έχουμε την αίσθηση ότι τρώει γρήγορα την μπαταρία και όταν κάνουμε δοκιμές βλέπουμε το αντίθετο (αν θέλεις , φόρτισε το κινητό 100% , ρύθμισέ το η οθόνη να μην κλείνει ποτέ , και δούλεψέ το όπως το…

• Παράθεση από Bodai: “Αν και δεν έχω το Mi-4 υπάρχουν κάποια κολπάκια όπως να κατεβάσεις την "απόδοση" των πυρήνων του επεξεργαστή, να κατεβάσεις την φωτεινότητα της οθόνης,να απενεργοποιήσεις λειτουργίες όπως GPS,3G Data. Ολα αυτά και πολλά άλλα θα αυξήσουν την διάρκεια της μπαταρίας αλλά απο σένα εξαρτάται τι επίπεδο απόδοσης θέλεις.” Το θεμα μου ειναι οτι και στις 2 ROM ειχα τις ιδιες ρυθμισεις αρα κατι αλλο ειναι... θα περιμενω τα updates για να δω αν αλλαζει κατι.

• Καλησπερα και απο μενα στην MIUI παρεα! Πριν 2-3 μερες αγορασα απο το merimobiles το Mi4 16gb μετα απο πολυ ψαξιμο σε ολους τους τομεις! Σημερα κιολας εγκατεστησα την MIUI V6 αλλα εχω την εντυπωση απο τα πρωτα λεπτα κιολας οτι το κινητο ζεσταινετε πολυ ευκολα και η καταναλωση μπαταριας ειναι αρκετα μεγαλυτερη! Εχω κανει κατι λαθος, χρειαζετε καπια ρηθμιση η οντως ειναι τα πραγματα ετσι οπως τα λεω?