Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 342.
-
Σε Mi 9 lite υπάρχει το πρόβλημα με τους ήχους αλλά κρασαρει και η κάμερα.
-
Παράθεση από vanni: “@gkalen όλα δείχνουν σωστά τώρα ευχαριστώ πολύ. ” Εχω και εγώ το ίδιο θέμα,στην εγκατάσταση της νέας Ρομ κάνουμε κανονικά μόνο wipe cache k dalvik;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
wankel13 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κάνε την εγκατάσταση χειροκίνητα με τις οδηγίες στον 2ο τρόπο, αν βγάλει λάθος print screen με το error να το δούμε ” Εντάξει, ξαναέκανα χειροκίνητα και εγκαταστάθηκε, όλα καλά.Ευχαριστω Nas.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
wankel13 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημέρα.Σε pyxis δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το twrp ούτε χειροκίνητα αλλά ούτε και με την αυτοματοποιημένη.στην δεύτερη περίπτωση μου βγάζει αυτό xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=776395#post776395 Υπ'οψιν το λάπτοπ που χρησιμοποιώ είναι 32 bit και σε fastboot το κινητό έχει επικοινωνία με την γραμμή εντολών, επίσης ο bootloader είναι ξεκλειδωτος.
-
Καλημέρα. Νέος κάτοχος κ εγώ μετά από 3,5+ χρόνια με το Mi4s και.... έχω πολύ διάβασμα να κάνω... Θα ξεκινήσω σιγά σιγά διαδικασία για ξεκλείδωμα. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κάποιος τζαμακι της nilkin, το έχω πάρει ήδη, αλλά δεν το έβαλα γιατί είναι μονοκόμματο, δεν έχει κενό - τρύπα για την selfie κάμερα. Έτσι πρέπει να είναι; Επίσης, μέχρι να ξεκλειδώσω και να βάλω xtrv, να κάνω την τελευταία αναβάθμιση και να πάω στην Miui v11. 3.4.0 PFCMIXM ή είναι καλύτερα να μείνω στην v10 10.3.1?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Προβλημα με GPS
wankel13 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΘα το αφήσω σαν τελευταία επιλογή την αλλαγή της ρομ. Αυτό που έκανα εν τω μεταξύ, είναι ότι έκανα root και πέρασα άλλο GPS conf (μια διαδικασία που βρήκα και στο en.miui.com αλλά και στο xda για xiaomi και άλλα κινητά). Σήμερα, στην διαδρομή για δουλειά, έβαλα να τρέχει το τεστ GPS από το cit και κλείδωσε 10-12 δορυφόρους μετά από περίπου 7 λεπτά. Θα το δοκιμάσω και στην επιστροφή και βλέπουμε.
-
Προβλημα με GPS
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση @NasDriver. Το έχω σκεφτεί για hardware, αλλά δεν μπορώ να βρω που είναι. Είναι ενσωματωμένο σε πλακέτα, είναι το μαύρο καλωδιακι ; μήπως ξέρεις;
-
Προβλημα με GPS
ΜήνυμαΤο έχω κάνει, βρίσκει έναν δορυφόρο περίπου σε ένα λεπτό, δεν το έχω αφήσει πάνω από δύο λεπτά, πάντως
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Προβλημα με GPS
ΜήνυμαΚαλημέρα στην κοινότητα. Έχω ένα πρόβλημα με το GPS, αρκετό καιρό τώρα, απλά επειδή δεν βλέπω να αλλάζω συσκευή σύντομα είπα να το αναφέρω μήπως βρω μια λύση. Το GPS λοιπόν άλλοτε κλειδώνει δορυφόρους, άλλοτε δεν βρίσκει και άλλες φορές πάλι βρίσκει, κλειδώνει και τους χάνει. Ρομ έχει την τελευταία xtrv 8.9.13,ειχε γίνει και factory reset εκείνη την περίοδο, οπότε δεν είναι θέμα ρομ γιατί ούτως ή άλλως υπήρχε και παλιότερα. Δοκίμασα με διάφορες άλλες συσκευές δίπλα δίπλα και είναι χαοτική η διαφ…
-
-