Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 342.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
-
Εγώ δεν έχω καταφέρει να κατεβάσω την ρομ για aqua, συνεχώς αποτυγχάνει, κατεβάζει από 50 έως 250mb και σταματάει. Δοκίμασα όλα τα mirrors αλλά δεν... Τεσπα θα περιμένω την επόμενη, δεν έγινε και τίποτα
-
Καλή επιτυχία σε όλους και καλό καλοκαίρι!
-
Καλημέρα,@MIUI_ART εγώ την πέρασα με factory reset σε aqua και τρέχει μια χαρά μέχρι στιγμής
-
Γενική συζήτηση για το Mi-4S
wankel13 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΚαλημέρα. Εγω χρησιμοποιώ σταθερά τις dev aroma, την 8.4.26 που είναι η τρέχουσα τώρα,αλλά φίλε μου, νομίζω ότι δύσκολα θα δεις 5 ώρες sot. Εμένα μου βγάζει 3-3,5 ώρες αν και νομίζω ότι η μπαταρία μου έχει φάει τα ψωμιά της. Από υπερθέρμανση και κολλήματα δεν έχω πάντως πρόβλημα.
-
Aroma δοκίμασα. Να βάλω το βραδάκι και την xtrv; θα χρειαστεί factory reset έτσι;
-
Καλημέρα, και σε aqua υπάρχει πρόβλημα με την ρομ, κολλάει στο boot animation (20+ λεπτά). Επέστρεψα και εγω στην 8.4.12.
-
Καλημέρα, σε aqua με την 8.4.12 μετά από factory reset έχω θέμα με το network location has stopped. Απ'οτι διάβασα το είχαν και άλλες συσκευές, στην 8.4.19 που περιμένουμε θα έχει διορθωθεί;
-
@jpastos ευχαριστω φιλε ,με εσωσες!
-
Καλησπερα.εκανα factory reset στο aqua μου και δεν μου βγαζει το πληκτρολογιο στις ρυθμισεις wifi, ενω αν επιλεξω να βαλω κωδικο για να ξεκλειδωσω το mi account μου βγαζει το google κανονικα.την τελευταια aroma εβαλα με fr και εγκατασταση πληκτρολογιου το google.Τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση;
-
+1,wankel 13...
-
+1, wankel 13