Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 296.
-
Καλησπέρα, περνάμε με dirty flash η με factory reset?
-
Απενεργοποιησε οθόνη περιβάλλοντος , απεργοποιησε use app icons for notifications και απενεργοποιησε προβολή αντικειμένων - εμφανιση αντικειμένων
-
Το καλύτερο είναι να τα τικαρεις όλα και να παίρνεις ένα ολοκληρωμένο nandroid back up.
-
Ναι αυτό το θέμα το είχε και στην 20.3.26,το μόνο που μπορείς να κάνεις μέχρι να βγεις κάνα fix είναι να το κάνεις χειροκίνητα σε καθε επανεκκίνηση δεν είναι κάτι σοβαρό
-
Στα ελληνικά στο έγραψα, έτσι ακριβώς θα το βρεις, πιστεύω έχεις ενεργοποιήσει τις επιλογές για πρόγραμματιστες, αν όχι πας ρυθμίσεις, η συσκευή μου, όλα τα χαρακτηριστικά και πατάς πάνω στη miui έκδοση 6-7 φορές και όταν σου γράψει είστε πρόγραμματιστης, πας πίσω και κάνεις αυτό που σου έγραψα στο πιο πάνω μυνημα
-
Ναι τα έσβησα όλα κανονικά όπως και στο πρώτο app που μου έστειλες
-
Το δοκίμασα και αυτό, τα watermarks της πίσω παίζουν κανόνικα, της μπροστά δεν βγάζει κανένα watermark πάρα μόνο την προσθήκη χρόνου και ημερομηνία αν τού κάνεις ενεργοποίηση από το menu
-
Ναι δεν έχω πρόβλημα στείλε μου αλλά απ ότι θυμάμαι δεν έβγαζε ποτέ watermark στην μπροστά και νομίζω ούτε και στην eea που φορούσε το κινητό όταν το πήρα πάντως στην πίσω με το νέο apk λειτουργούν κανονικά
-
Οπότε από την επόμενη ενημέρωση θα συμπεριληφθεί στη νέα rom η θα πρέπει να τα κάνουμε χειροκίνητα ξανά(model name μέσω build.prop και το camera apk που έφτιαξες)
-
Με την μπροστά κάμερα δεν έγραφε τίποτα όπως και τώρα με το νέο app, στην πίσω έγραφε redmi k20 pro Ai triple camera και redmi k20 Pro 48mp triple camera και τώρα γράφει mi 9t Pro ai triple camera και mi 9t Pro 48mp triple camera
-
Το δοκίμασα λειτουργεί κανονικά, ευχαριστώ πολύ
-
OK δοκιμάζω και σου λέω
-
Εντάξει όποτε θες στείλε το μου να κάνω δοκιμή
-
Αυτά που βρήκα λένε να πάρω από μια Official το camera apk, να το ανοίξω να πάρω τα watermarks και να τα βάλω στο camera apk της xtrv η να πάρω όλο το apk από την Official και να το βάλω στην xtrv αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό δυνατόν και τι άλλο θέλει να διορθώσω η πιο άλλο αρχείο η lib να μεταφέρω γτ δεν έχω μαζί μου υπολογιστή για δοκιμή
-
Ναι το είδα και έκανα και αλλαγή και στο model name μέσω build. Prop όμως το υδατογραγημα απ ότι έψαξα είναι λίγο πιο ζόρικο να αλλάξει και δεν έχω υπολογιστή μαζί μου για να κάνω δοκιμές
-
Watermark
ΜήνυμαΑυτά τα έχω κάνει και μου έχει αλλάξει το boot και το name model όμως δεν αλλάζει το watermark της κάμερας και δεν υπάρχει κάπου στο build. Prop να το αλλάξω