Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 296.
-
Watermark
ΜήνυμαΚαλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να αλλάξει το watermark από redmi k20 Pro σε Mi 9t Pro
-
Ρυθμίσεις-προβολή-σκοτεινη λειτουργία-individual apps
-
@jpastos Για να λειτουργήσει πρέπει να απενεργοπoιησεις τους διακόπτες, να απενεργοποιησεις μετά το dark mode και μετά να το ενεργοποιήσεις ξανά, όμως αν κάνεις επανεκκίνηση χάνει την ρύθμιση και τους ενεργοποιει ξανά οπότε πρέπει να κάνεις την διαδικασία πάλι από την αρχή
-
Σε mi 9t Pro δεν λειτουργεί σωστά το dark mode και δεν υπάρχει πουθενά η απενεργοποιηση dark mode εφαρμογών τρίτων.Άκυρο με επανεκκίνηση και εκκαθάριση των cache μέσω twrp έστρωσε.
-
Σε mi 9t Pro περαστηκε, μέχρι στιγμής όλα καλά αλλαξε και το bootanimation
-
Μίλα με ένα moder γτ αυτή τη στιγμή δεν έχω root στη συσκευή να σου πω βήμα βήμα τι κάνεις
-
Αν είσαι root πιστεύω μπορείς να το αλλάξεις και μόνος σου αν μπεις στο build. prop και έτσι θα σου φύγει το ψυχολογικό αρκεί να έρθεις σε συνεννόηση με τους moder να σου πουν ποια γραμμή να αλλάξεις
-
Εμένα σε mi 9t Pro με dirty flash όλα λειτουργούν καλά,
-
Στο δικό μου λειτουργεί κανονικά το ξυπνητήρι, δεν δοκιμάζεις να κάνεις μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής μήπως δουλέψει;
-
Σε mi 9t Pro όλα καλά μέχρι στιγμής
-
Οπότε αν δεν μου διορθωθεί και στην επόμενη ρομ θα πάω και εγώ για format data, ευχαριστώ
-
Το ίδιο τζαμακι είχα και στην προηγούμενη ρομ και έπιανε καλα το δακτυλικο, μου το το κάνει μόνο όταν ενεργοποιώ την αρχική οθόνη, δλδ την οθόνη που βάζεις διαφορά ρολόγια και άλλα effect, όταν κάνω απενεργοποιηση αυτής της οθόνης το δακτυλικο πιάνει κομπλέ. Μάλλον κάποιο bug θα είναι
-
Παράθεση από EGW4321: “Παράθεση από giannisatsi: “ ” οταν εννοεις οθονη περιβαλλοντος;;; ” Εμενα το κάνει κάθε φορά που έχω εμεργοποιημενη την οθόνη περιβάλλοντος και πάω να το ξεκλειδώσω, δεν πιάνει το δακτυλικο αποτύπωμα, μόνο όταν την απενεργοποιησω πιάνει
-
Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτοχος mi 9t Pro να μην του πιάνει το δακτυλικο αποτύπωμα όταν ενεργοποιει την οθόνη περιβάλλοντος η μόνο σε μένα συμβαίνει; έχω την τελευταία ρομ της κοινότητας περασμένη με fr
-
Παράθεση από geoanto555: “@giannisatsi τι παίζει με αυτό; Θέλει 2 φορές φορμάτ; Αυτές τις μέρες με την πρώτη ευκαιρία θα κάνουμε ένα νέο για δοκιμή. ” Όχι δεν έκανα κάποιος format, το πέρασα κατευθείαν πάνω από το τελευταίο το δικό σου πήρα κανονικά αντίγραφο ασφαλειας και έκανα και επαναφορά αντίγραφου για δοκιμή και δουλεύει, ναι όποτε μπορέσεις και το στήσεις πες μου να κάνω δοκιμή
-
Σε mi 9t Pro δεν λειτουργεί η οθόνη περιβάλλοντος, τα υπόλοιπα μέχρι στιγμής καλά