Ναι δίκιο έχεις αλλά πριν την βάλεις διαβάζεις για τυχόν bugs, κρατάς back up την προηγούμενη που είχες περασμένη και το πολύ πολύ ξαναγυρίζεις σε αυτή. Δεν παίζει ρόλο το arb σε μια έκδοση πίσω, το arb είναι για πισωγύρισμα σε έκδοση Android η και miui 10 αν θυμάμαι καλά, γιαυτό σου λέω διάβασε την ενότητα του forum με το arb
Πριν ξεκλειδώσω bootloader που είχε την global τσέκαρα arb και είχε 1 μετά το ξεκλείδωμα που πέρασα την δική μας δεν ξανατσεκαρα, διάβασε εδώ στο Forum μια ενότητα που έχει για το arb να κατατοπιστεις. εξάλλου γτ να βάλεις τη δική μας και να θες να ξαναγυρίσεις σε Official? Αφού του forum πάει μπάλα.και Android q και miui 11 και καλό sot και χωρίς lag κλπ κλπ.
Στο δικό μου με Android 10 και την τελευταία ρομ του forum έχω sot από 100% έως 20% όπου εκεί το φορτίζω συνήθως, 7 - 7:30 ώρες, τώρα αυτό διαφέρει στην κάθε συσκευή αναλόγως τη χρήση.
Για την ρομ μπορείς να βάλεις του forum και να ξενιασεις, αρκεί να έχεις όρεξη για διάβασμα και κατανόηση των οδηγών του forum οι οποίοι είναι πολύ αναλυτικοί, όσο για την b20 αυτό παίζει ανάλογος την περιοχή που μένεις και τι πάροχο έχεις, εγώ είχα το mi note 3 που ποτέ δεν κυκλοφόρησε επίσημα Ευρώπη και δεν είχε την b20 και πότε δεν είχα κάποιο θέμα στην περιοχή μου όλα αυτά είναι αντικειμενικά και στο θέμα εγγύησης ο μόνος επίσημο εισαγωγέας είναι η infoquest αλλά απ ότι έχω ακούσει αναλαμβάν…
Αν τα έκανες όλα σωστά και τα wipes και το reboot, τώρα μένει να περάσεις την ρομ, η συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή και αν το βλέπει βάζεις μέσα την ρομ και μετά την κάνεις εγκατάσταση ή συνδέεις otg καλώδιο περνάς την ρομ σε στικακι και την κάνεις από εκεί εγκατάσταση
Εντάξει θα το κάνω δοκιμή, όχι δεν έχω κλωνοοιιημενες εφαρμογές είμαι με καθαρή εγκατάσταση format data και όλα τα σχετικά, είναι η πρώτη rom που περνάω στο κινητό απ όταν ξεκλείδωσα bootloader και δεν έχω ούτε κάνω root και ούτε πολλές εφαρμογές
Απ ότι είδα στο νημα του mauro άλλος ένας χρήστης είχε θέμα με τo σφάλμα 255 με το τελευταίο twrp όταν πήγε μα κάνει backup οπότε δεν μπαίνω στον κόπο να το κατεβάσω, υπάρχει κανένα άλλο για δοκιμή;