Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 296.
-
Δεν είδα να γράφει κάτι για user 999 δεν ξέρω αν βοηθάει καθόλου αυτό. :addFile '/data/drm/5UFcHgpd06EzvV5whuhuqC/YJW4s7IsYN1QI5qcJ7cSxB' including root: 1 ==> set selinux context: u:object_r:drm_data_file:s0I:Error adding file '/data/drm/5UFcHgpd06EzvV5whuhuqC/YJW4s7IsYN1QI5qcJ7cSxB' to '/data/media/0/TWRP/BACKUPS/14ac1c68/2019-10-13--18-33-17_xiaomi-miuigr/data.ext4.win000'Σφάλμα κατά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.I:ERROR tarList for thread ID 0Σφάλμα κατά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλεί…
-
Σε mi 9t Pro όλα καλά
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giannisatsi: “ ” Την Official ή την δική μας XTRV ? Μήπως δεν έχεις always on το WiFi, και μόλις πάει σε ScreenLock μετά από λίγο κόβει το Wifi και πέφτει σε ύπνο η συσκευή ? ” Την Official έχω, δοκίμασα όταν την κατέβαζα να έχω συνέχεια την οθόνη ανοιχτή αλλά ακριβώς στα ίδια mb μου έκανε την ακυρωση, το πρόβλημα λύθηκε με downloader
-
Πατάς πισω για να βγεις από αυτή την οθόνη ώστε να κάνεις format data, μετά πας πίσω πίσω μέχρι να φτάσεις στην αρχικη οθόνη του twrp και πατάς να κάνει επανεκκίνηση σε recovery mod όταν ξαναμπεί σε recovery πατάς εκκαθάριση τικαρεις τα κουτάκια που σου λέει ο οδηγός και εφόσον έχουν ολοκληρωθεί τα wipes μετα είσαι έτοιμος να περάσεις την rom, αν την έχεις σε φλασακι την κάνεις εγκατάσταση από εκεί αλλιώς αν την έχεις στον υπολογιστή σου πας στο βήμα 7 όπου την περνάς μέσω εντολών αν έχω κάνει κ…
-
Ναι αυτό έκανα και κατέβηκε κανονικά, μάλλον είχε φάει κάποιο κόλλημα.
-
Καλημέρα πάω να κατεβάσω την ρομ για mi 9t Pro και στα 535 mb μου ακυρώνει την λήψη και μου λέει προσπαθήστε ξανά, τι γίνεται; το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό;
-
Από το screen που ανεβασες και έχεις τσεκάρει με πορτοκαλί το twrp είναι για το redmi k20 /mi9t (davinch), το δικό μας είναι το redmi k20 pro/mi 9t pro (raphael) μηπως εκεί είναι το λάθος γιαυτό και δεν στο κάνει load? Οπότε αν πετύχει και αυτό και περάσεις το twrp, μετά να τσεκάρεις αν έχεις κατεβάσει και την σωστή rom που είναι για το redmi k20 pro/mi9t pro.