Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 296.
-
Αν θυμάμαι καλά πρπει να κάνεις restart το τηλ
-
Σε Jason πέρασμα με dirty flash μεχρι στιγμής όλα καλά
-
Εμένα σε mi note 3 η ελεύθερη μνήμη είναι στα 4.1 οπότε κάτι άλλο μπορεί να τρέχει και να σου τρώει μνήμη
-
Λίγο of topic αλλά έχω παρατηρήσει ότι σε Jason παρόλο που στο oreo είχε θέματα και battery drain όμως απ όταν πήρε το pie το τηλ πάει μπάλα και δεν έχω συναντήσει μέχρι στιγμής κανένα θέμα όπως και με την rom αυτής της εβδομάδας.
-
Στον updater δέν έχει έρθει ακόμα η 9.7.4 για Jason ? Γτ μου βγάζει ακόμα την παλιά 9.6.27
-
Την πέρασα και εγώ σε Jason μέχρι στιγμής όλα καλά το μόνο που δεν βρίσκω είναι η θερμοκρασία της μπαταρίας.
-
Την πέρασα και εγώ σε Jason με dirty flash μέχρι στιγμής όλα καλά, τσέκαρα και το antirollback όμως παίρνω failed με την τελευταία έκδοση adb
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giannisatsi: “ ” Μήπως είναι πρόβλημα που σου δημιουργεί κάποιες από τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει ; ” Όχι δεν είναι κάποια εφαρμογή γτ το έχω τσεκάρει και το κάνει χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάποια άλλη εφαρμογή πέρα αυτών που έχει η rom, υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα το twrp? γιατί πριν είχα miui 9, έκανα format data πέρασα το twrp για Android 8.1.,μετά την 9.1.24 και από τότε ξεκίνησε το θέμα με τα baterry drain.
-
Την πέρασα και εγώ σε mi note 3 όμως έχω ένα θεμα που αντετωπιζω σε όλες τις rom από την 9.1.24 και μετά. Όταν τις κάνω install με dirty flash η και με fr ακόμα μου παρουσιάζουν baterry drain και στο ιστορικό μπαταρίας μου έχει μόνιμα μπλε την γραμμή που λέει ενεργό παρόλο που το τηλ δεν το χρησιμοποιώ.
-
Καλησπέρα θέλω Ν κάνω μια ερώτηση αν και μπορεί Ν ακουστεί και χαζή γιαυτό θέλω επιείκεια, έχω το mi note 3 την δική μας rom την 9.1.24 αλλά θέλω να πειραματιστώ και να βάλω την λίστα αποκλεισμων της δικής μας rom σε μια άλλη rom pixel experience pie, είναι αυτό εφικτό με τα παραπάνω μαγειρέματα που έδειξες η δεν γίνεται και θέλει άλλες διαδικασίες;