Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-46 από 46.
-
Σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση 5.9.27 σε Note 2 αλλάζει κάτι τόσο σημαντικό για να μπει κάποιος στην διαδικασία να αναβαθμίσει την έκδοση; Ρωτάω γιατί βλέπω προβλήματα με ένταση δόνησης ....
-
Έστω και για λίγη ώρα λόγω άλλων υποχρεώσεων θα χαρώ να σας συναντησω απο κοντά. Γιαννης
-
Παράθεση από GR_Macedon: “@chalaido σε περιμένουμε να γνωρίσουμε εσένα και το τηλέφωνό σου στην συνάντηση μας την Τετάρτη Νέα (6η) Συνάντηση φίλων & κατόχων XIAOMI στη Θεσσαλονίκη 30 Σεπ 2015 :)” Πραγματικά θα προσπαθήσω να ερθω γιατι οι απορίες μου παραμένουν πολλές. Όταν αγόρασα το τηλέφωνο δεν ήξερα οτι υπάρχει όλο αυτο στην Ελλάδα . Χάρηκα πολύ .
-
Καλημέρα. Μετά από αρκετές ώρες , αρκετά reboot κατάφερα να βάλω την Ελληνική έκδοση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους MIUI_ART , GR_Macedon και Bodai που με βοήθησαν βήμα βήμα στο να το κάνω. Πλέον το Note 2 μου φοράει την MIUI 5.9.18 Ελπίζω στο μέλλον να είμαι καλύτερος "μαθητής" Με εκτίμηση Γιάννης
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μην το ονομάζεις update.zip αλλά βάλτο όπως είναι στην SD_Card. Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό ... => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)” Δεν έχω εσωτερικό φάκελο ( Ο Υπολογιστής μου \ MIxx \ Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης \ downloaded_rom).
-
Καλησπέρα. Έχω το Note 2 εδώ και μία εβδομάδα. διαβάζοντας διάφορα στο φόρουμ αποφάσισα να βάλω την Ελληνική ΡΟΜ ( Redmi Note 2 => xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.11.zip (V7 Developer + TWRP Recovery) Κατέβασα το αρχείο στον υπολογιστή μου. Το πέρασα στην κάρτα SD με το όνομα update Έκανα είσοδο σε recovery λαι ακολούθησα όλα τα βήματα Στο τέλος είχα αυτό το μήνυμα QDwQcY5.jpg Και με το rebote ευτυχώς γύρισα στην αρχική του τηλεφώνου. Ξέρει κάποιος γιατί μπορεί να έγινε αυτό;; Γιάννης