Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 198.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nakomi: “Καλησπέρα και από εμένα. Πέρασα και εγώ την νέα arwma stable και παρατήρησα ότι η κάμερα κρασαρει όταν πατάς pause στο video και ξανά πατάς εγγραφή χωρίς να αποθηκεύει το video που έχει γράψει μέχρι εκείνη την στιγμή. Δεν γνωρίζω αν το έκανε και στην προηγούμενη stable (8.5.3), δεν το είχα δοκιμάσει.” Και εμένα μου το έκανε πριν ένα μήνα περίπου (πριν 3-4 αναβάθμισης) σε global dev. Τώρα δε ξέρω γτ δε χρειάστηκε να τραβήξω βίντεο Sent from my Redmi N3
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ παιδιά Ήταν off το push notification Sent from my Redmi N3
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα μάγκες. Σας έρχονται ειδοποίησης mail (gmail, outlook, aquamail)? Και επίσης απο whatsapp, viber, facebook? Sent from my Redmi N3
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΜόλις τώρα έκανα και εγώ αναβάθμιση το ρολογακι μου. Πάρα πολύ ωραία η αναβάθμιση Sent from my Redmi N3
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαιδιά και εμένα μου έσπαγε τα νεύρα το Bluetooth και το εκανα ετσι, με κλειστό το Bluetooth άνοιξα την εφαρμογή του amazfit και εκεί ρωτάει να δώσεις δικαίωμα στην εφαρμογή να ανοίξει το Bluetooth, εγώ πάτησα deny και τώρα δεν ανάβει συνέχεια το Bluetooth, παρά μόνο όταν θέλω εγώ Sent from my Redmi N3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Εσύ κάνε από το updater flash. Και σε κάποια στιγμή θα βγάλει μήνυμα που θα γράφει για factory reset Τώρα από 8 σε 9 μπορεί να βγάλει error και να μην μπορείς από το updater δοκίμασε το να δεις Redmi Note 3 pro” Ok ευχαριστώ πολύ Sent from my Redmi N3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Ναι μπορείς αλλά να ξέρεις ότι θέλει factory reset Redmi Note 3 pro” Πρέπει να κάνω factory reset και μετα να ρίξω το αρχείο zip στον updater? Δεν θα υπάρχει πρόβλημα που θα πάω απο miui 8 σε miui 9? Sent from my Redmi N3
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@fog ευχαριστώ πάρα πολύ Sent from my Redmi N3