Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 198.

• Καλησπέρα παιδιά. Το rn4 έχει OTG? μπορεί να συνδεθεί με φλασάκι? Sent from my Redmi N3

• Με τι τελευταία global dev κάνει καλύτερη διαχείριση RAM. Και για το βίντεο που δεν αποθηκευε οταν καναμε παύση, τώρα το αποθηκεύει εος τι στιγμή που κάνουμε παύση άλλα δε συνέχειζει την εγγραφή. Sent from my Redmi N3

• RE:

JamFati - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από nakomi: “Καλησπέρα και από εμένα. Πέρασα και εγώ την νέα arwma stable και παρατήρησα ότι η κάμερα κρασαρει όταν πατάς pause στο video και ξανά πατάς εγγραφή χωρίς να αποθηκεύει το video που έχει γράψει μέχρι εκείνη την στιγμή. Δεν γνωρίζω αν το έκανε και στην προηγούμενη stable (8.5.3), δεν το είχα δοκιμάσει.” Και εμένα μου το έκανε πριν ένα μήνα περίπου (πριν 3-4 αναβάθμισης) σε global dev. Τώρα δε ξέρω γτ δε χρειάστηκε να τραβήξω βίντεο Sent from my Redmi N3

• @derveni πάλι καλά που δεν πήρα κόκκινη Sent from my Redmi N3

• Ευχαριστώ πολύ @spiderman3 Sent from my Redmi N3

• Καλησπέρα σε όλους. Μία ερώτηση: πώς δημιουργουμε φάκελο για σημειώσεις; Sent from my Redmi N3

• @derveni τα mah είναι ίδια? Sent from my Redmi N3

• Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν θα πάρουμε Nougat? Sent from my Redmi N3

• RE:

JamFati - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “ΠΕ ΤΕ ΜΕ μεγειά... 39114380411_6e48013478_c.jpgIMG_20171217_210640” Καλοδούλευτο Sent from my Redmi N3

• Οχι, εμενα λειτουργεί κανονικα, δεν κολλάει καθόλου. Μόνο που είχε ψιλό lag αλλα έστρωσε μετα απο 2-3 restart. Automated task δεν έχει MIUI 9? Sent from my Redmi N3

• RE:

JamFati - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Πολύ καλημέρα σας. Τί διάμετρο έχει η "κάσα" του (έξω-έξω) ωρέ κλεφτόπουλα;” Καλημέρα. Έχει 45 χιλιοστά διάμετρο. Sent from my Redmi N3

• AmazFit bt Xiaomi

JamFati - - Amazfit

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ παιδιά Ήταν off το push notification Sent from my Redmi N3

• AmazFit bt Xiaomi

JamFati - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα μάγκες. Σας έρχονται ειδοποίησης mail (gmail, outlook, aquamail)? Και επίσης απο whatsapp, viber, facebook? Sent from my Redmi N3

• AmazFit bt Xiaomi

JamFati - - Amazfit

Μήνυμα

Μόλις τώρα έκανα και εγώ αναβάθμιση το ρολογακι μου. Πάρα πολύ ωραία η αναβάθμιση Sent from my Redmi N3

• AmazFit bt Xiaomi

JamFati - - Amazfit

Μήνυμα

Παιδιά και εμένα μου έσπαγε τα νεύρα το Bluetooth και το εκανα ετσι, με κλειστό το Bluetooth άνοιξα την εφαρμογή του amazfit και εκεί ρωτάει να δώσεις δικαίωμα στην εφαρμογή να ανοίξει το Bluetooth, εγώ πάτησα deny και τώρα δεν ανάβει συνέχεια το Bluetooth, παρά μόνο όταν θέλω εγώ Sent from my Redmi N3

• @makisfz ευχαριστώ πολύ Όλα μια χαρά εκτός απο μερικές εφαρμογές που δεν μου κράτησε τους κωδικούς στο back up. Sent from my Redmi N3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Εσύ κάνε από το updater flash. Και σε κάποια στιγμή θα βγάλει μήνυμα που θα γράφει για factory reset Τώρα από 8 σε 9 μπορεί να βγάλει error και να μην μπορείς από το updater δοκίμασε το να δεις Redmi Note 3 pro” Ok ευχαριστώ πολύ Sent from my Redmi N3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Ναι μπορείς αλλά να ξέρεις ότι θέλει factory reset Redmi Note 3 pro” Πρέπει να κάνω factory reset και μετα να ρίξω το αρχείο zip στον updater? Δεν θα υπάρχει πρόβλημα που θα πάω απο miui 8 σε miui 9? Sent from my Redmi N3

• Καλησπέρα. Απο global stable σε global dev μπορώ να πάω μέσω updater, και το αντίστροφο? Sent from my Redmi N3

• AmazFit bt Xiaomi

JamFati - - Amazfit

Μήνυμα

@fog ευχαριστώ πάρα πολύ Sent from my Redmi N3