Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 198.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα παίδες. Σήμερα παρέλαβα και εγώ το ρολογακι. Μια ερώτηση: τα watch face που κατεβάζουμε σε μορφή wfz πως τα προσθέτουμε? Sent from my Redmi N3
-
RE:
JamFati - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από akisjes: “Καλησπέρα παιδιά . Θέλω να πάρω 2 amazfit από Κίνα και το βρήκα στο geek.... στα 109usd .Καταρχήν είναι το site αξιόπιστο???.Η τιμή είναι ok???Και τέλος τι αποστολή να διαλεξω για να μην έχω θέμα;;;;Εάν κάποιος το έχει πάρει από κάπου ας μου στείλει έστω π.μ. προκειμένου να με διαφωτίσει” @akisjes 75€ έχει απο gearbest και πιο αξιόπιστο μαγαζί είναι Sent from my Redmi N3
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΡε μάγκες 84€ έχει στο gearbest... Πριν μια εβδομάδα το παράγγειλα εγώ στα 88€. Sent from my Redmi N3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από trifos: “Καλησπέρα για αγορά απο gearbest ποια επιλογή να βαλω για να μην πέσω στο τελωνείο; ” Priority line "EU Express" Sent from my Redmi N3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από JamFati: “Μόλις έριξα παραγγελία το Xiaomi amazfit απο gearbest, και ενα mi band 2 δώρο για κάποιο συγγενή. Έβαλα και shipping insurance περίπου 3 ευροπουλα. Sent from my Redmi N3” Μετά απο 24 ώρες έγινε shipped out. Θέλω να δω και τι συσκευασία πως είναι αυτή τι φορά, γτ πριν 2 μήνες σε 2 παραγγελίες μου τα φέρανε σε σακουλάκι χωρίς φουσκάλες. Μπορεί να είναι ο λόγος οτι πάτησα despatch faster. Sent from my Redmi N3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από doctor13: “Καλημέρα , αν & βλέπω ότι έβαλες ασφάλεια φαντάζομαι ότι έβαλες απλή μέθοδος αποστολής ? Εάν πλήρωσες με paypal Τζάμπα τα 3 ευρώ . Εγώ θα πρότεινα priority line Για σίγουρη αποφυγή τελωνείου . Μην σου έρθει ξανά κοστούμι για το δώρο ,δεν αξίζει .” Φιλε πλήρωσα με πιστωτική καρτα για αυτό έβαλα ασφάλεια. Δεν έχω τι δυνατότητα να έχω pay pal. Αποστολή με priority line, (italy express) μένω Ιταλία. Sent from my Redmi N3
-
Παράθεση από kostas: “Παράθεση από JamFati: “Καλησπέρα παίδες. Το mi band 2 συνδέεται και με iPhone? Sent from my Redmi N3” Ναι συνδέεται,το δικό μου miband το πήρε ο γιος μου και αφού πρώτα αποσυνδέθηκε από το δικό μου τηλέφωνο μετά το iPhone το είδε κανονικά Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ευχαριστώ πολύ @kostas Φαντάζομαι ότι υπάρχει mi fit για ios. Sent from my Redmi N3
-
Στο δικό μου redmi note 3 και στο redmi note 4 της γυναίκας μου με απενεργοποιημενο fingerprint ανάβει η οθόνη οταν το ακουμπαμε το fingerprint. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να ανάβει όταν το ακουμπώ γτ μου έχει συμβεί πολλές φορές όταν το βάζο το κινητό στι τσέπη μου το ακουμπώ κατα λάθος και ξεκλειδώνει όταν σύρετε προς τα κάτω γτ βρίσκει στο μπούτι μου. Μπορεί να πει κάποιος γτ δεν βάζεις την οθόνη προς τα έξω, έλα όμως που έχω και εγώ βίτσια Έτσι το προστατεύσω μην τυχόν ακουμπήσει κάπου και σπάσε…
-
Καλησπέρα παίδες. Το mi band 2 συνδέεται και με iPhone? Sent from my Redmi N3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gaiosgf: “Καλησπερα. Σημερα παρελαβα το note 4x international edition για το γιοκα μου. Επειδη ψιλομπερδευτικα λιγο, ειναι mido ή nikel;” Είναι mido Sent from my Redmi N3