Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.
-
Παράθεση από koko: “Το factory reset θα σβήσει αρκετά από το περιεχόμενο της συσκευής σου (επαφές, εφαρμογές κλπ), καθώς και το "στήσιμο" που έχεις κάνει (θέμα, ήχο κλησης και άλλες παραμετροποιήσεις). Μέσα από το twrp θα πας στην επιλογή "αντίγραφα" και θα κρατήσεις back up. Μετά από το factory reset, θα μπεις και πάλι στο twrp για να πάρεις από εκεί το αντίγραφο που έχεις κρατήσει. Μη γελάσει κανείς νέος είμαι, στο twrp πως πάμε από εκεί κρατάμε backup? ”
-
Εμένα τελικά μου λειτούργησε μια χαρά, αυτό που έφταιγε (μη γελάσετε) είναι ότι για κάποιο λόγο είχαν απενεργοποιηθει τα mobile data. Μόλις τα ενεργοποιησα όλα μια χαρά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το tethering αλλά δε γίνεται τίποτα, ενώ φτιάχνω hotspot και συνδέομαι internet δε μπορώ να δώσω. Η εικόνα που πήρα από τα windows κάνοντας τη διαδικασία που περιγράφεται στον οδηγό είναι η παρακάτω, η ROM που έχω είναι η Global Stable 7.5.3.0 (LHOMIDE), ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Μέσω bluetooth tethering μπορώ και δίνω κανονικά internet σαν hotspot όμως όχι. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16949/
-
Στο Galaxy S4 είχα περασμενες όλες τις κάρτες των S /M και διαφόρων καταστημάτων στην εφαρμογή beep n ' go και έτσι έδινα και σκαναραν το barcode. Τώρα στο Redmi Note 3 το barcode δε το διαβάζουν τα μηχανήματα των καταστημάτων. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει και αν μπορώ να κάνω κάτι; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stratos Mavridis: “Παράθεση από tasospap1986: “Παιδιά έχει κανείς σας δοκιμάσει αυτό που κάνουν αυτοί οι καμικάζι σε αυτό το βιντεάκι; youtube.com/watch?v=Zz_sLdIzJfM :Ναι το έχω κάνει είναι πιο εύκολο απ' ότι φαίνεται. Εγώ δεν τρίμαρα καθόλου την sim για να μην την χαλάσω' Επίσης δεν έβαλα κόλα, αλλά δύο μικρές λωρίδες από αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως, για να μπορεί να αφαιρεθεί εάν χρειαστεί. Εννοείται ότι είχα απόλυτη επιτυχία. ” ” Με αυτό το κόλπο για τη δεύτερη sim δεν υπάρχ…