Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 138.
-
Θέλω να πάρω Xiaomi
ak2768 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαVickmall EU αποθήκη το redmi pro 3/64 με 230€ περίπου και πολύ γρήγορη αποστολή εγώ το παρηγγειλα πέμπτη και παρέλαβα την επόμενη, φαίνεται η αποθήκη είναι Ελλάδα γιατί στέλνουν με ΕΛΤΑ και μάλιστα φαίνεται ότι ξεκινά από ΝΕΑΠΟΛΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 5 3GB/64GB
ak2768 - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΞανακατεβασε την rom και κάνε την εγκατάσταση απευθείας από twrp, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ όταν προσπαθώ από την επιλογή αναβάθμιση να περάσω νέα rom και την περνάω απευθείας από twrp αφού την ξανακατεβασω Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kostasrose: “+1 από kostasrose Αποτελέσματα μέχρι τώρα οι πρώτοι 5: MIUI Greece 5729 India 3028 Indonesia 3005 Malaysia 908 Turkey 850 Ακόμα 5 ημέρες για το τέλος της ψηφοφορίας... kepp going guys ” Δες λίγο, Vietnam και Russia είναι ψηλότερα απο Malaysia και αναμόρφωσε το Top 5
-
+1 και για σήμερα, μην το ξεχνάμε ψηφίζουμε κάθε μέρα Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 και από εμένα ως ak2768
-
Σε redmi 1s(armani) δεν εγκαθιστά την εφαρμογή Βίντεο Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi scale εντυπώσεις...
ΜήνυμαΣτο tinydeal την έχει στα 20$ Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΜΜ = (M)arsh(M)allow, η έκδοση 6 του Android Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το σκέφτηκα αυτό, επέλεξα 2G αλλά δεν άλλαξε συμπεριφορά, δοκιμασα και με cosmote και με vodafone sim, με vodafone μάλιστα που πραγματικά το σήμα δεν είναι δυνατό στο σπίτι μου, δεν έχει καθόλου σήμα στο Mi max ενώ με cosmote έχει μία γραμμή σήμα και το χάνει συχνά Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk