Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 138.

• Πρόσφατα αγόρασα το Xiaomi Mi Max 2/16 GB και από τις πρώτες μέρες διαπίστωσα χαμηλή στάθμη του σήματος κινητής τηλεφωνίας ενώ καποια στιγμή το χάνει εντελώς. Δοκίμασα τις δικές μας ROM τόσο την Stable όσο και την Developer χωρίς να δω κάποια διαφορά. Η κάρτα SIM είναι καινούρια ενώ την δοκίμασα σε άλλο κινητό και πάει πολύ καλά με το σήμα. Θεωρώ ότι το κινητό έχει hardware πρόβλημα και σκέφτομαι να το στείλω πίσω για έλεγχο και πιθανή επισκευή ή αντικατάσταση. Γράφω εδώ μήπως κάποιος έχει αντιμ…

• Mi Key 3.2.3 GR

ak2768 - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Μάλιστα, υπάρχει μήπως κάποια ενημέρωση αν θα δοθεί έκδοση που να τρέχει σε MM

• Mi Key 3.2.3 GR

Μήνυμα

Σε μένα σε Mi4 με MM 6.0.1 η έκδοση Mi Key 3.2.3 κρασάρει, την απεγκατέστησα και την εγκατέστησα ξανά χειροκίνητα αλλά πάλι δεν τρέχει

• Επανεκκίνηση Xiaomi Mi-4

ak2768 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με επανεκκινήσεις με το mi4, όχι συχνές αλλά 1-2 φορές το μήνα το παρατηρώ, να σημειωσω βέβαια ότι κάθε εβδομάδα κανω τις αναβαθμίσεις (developer) άρα δεν είναι θέμα συγκεκριμένης Rom ίσως κάποιο θέμα που δεν διορθώθηκε ως σήμερα και συνεχίζει και στις νεώτερες Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το ίδιο θέμα με αδύναμο σήμα αντιμετωπίζω και εγώ στο Xiaomi Mi Max 2/16 με κάρτα What's up Κατέβασα το πρόγραμμα Network Cell Info Lite και μου εμφανίζει τιμές από -105 dBm έως -115 dBm ενώ το γραφικό στο σήμα του κινητού δείχνει από 1-3 γραμμές Οι αντίστοιχες τιμές με την ίδια κάρτα στο Xiaomi Redmi 1S στο ίδιο ακριβώς σημείο μου εμφανίζει τιμές από -87 dBm έως -101 dBm ενώ το γραφικό στο σήμα του κινητού δείχνει από 1-4 γραμμές. από ότι κατάλαβα όσο χαμηλότερη τιμή δείχνει τόσο καλύτερο σήμα …

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Ναι είχα την 1.0.31 και κατέβασα την 1.0.32 που πρότεινες αλλά έβγαλε το σφάλμα που επισύναψα αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και με την εγκατάσταση από TWRP, ευχαριστώ πάντως για τις οδηγίες Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στα βήματα από το 1 εως 6 ολα πήγαν καλά αν και στο reboot recovery κόλλησε στο Mi, επανήλθε όμως με vol+ και power on Η επιλογή 10 μου έβγαλε σφάλμα το παρκάτω : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16618/ Τελικά προχώρησα την εγκατάσταση της Ελληνικής ROM μέσα από το TWRP (Install) και όλα πήγαν καλά και τώρα ειμαι με την Ελληνική ROM Να αναφέρω επίσης ότι η συσκευή είναι η Xiaomi Mi Max έκδοση 2GB / 16GB το οποίο μου ήρθε όπως ζήτησα με την official stable αγγλοκινέζικη ROM και το ξεκλε…

• Οκ φίλε μου θα το δοκιμασω αύριο με περισσότερη ηρεμία και βλέπουμε, ευχαριστώ πάντως Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι το κατάλαβα πήγα με το Miphone και εγκατέστησα την fastoboot china developer, τώρα είμαι οκ με ξεκλείδωτο bootloader αλλά τι γίνεται με το πέρασμα της δικής μας ROM, από τον updater δεν περνάει, με το TWRP φαίνεται να μην γίνεται (πρόβλημα με τα encryptions) οπότε πως προχωράμε από εδω και πέρα;

• Το ίδιο πρόβλημα με τα encryptions αντιμετώπισαν και εγώ κάνοντας εγκατάσταση την TWRP του οδηγού, τώρα μετά την εκκίνηση κολλάει στο Mi και δεν μπορώ να ξαναμπώ στο TWRP μπαίνω μόνο σε fastboot mode αλλά δεν το βλέπουν τα windows (win 10 64bit), ή εντολή adb devices στο command prompt δεν το βρίσκει, καμμιά προτεινόμενη λύση? Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Μήνυμα

Ναι σε fat32 Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Μήνυμα

Εγώ έχω θέμα όταν βάζω sd card τότε δεν συνδέεται η κάμερα και μου εμφανίζει μήνυμα camera offline, όταν την βγάζω συνδέεται και μπορώ να έχω εικόνα αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν έχω εγγραφή των βίντεο. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό? Να σημειωσω ότι ή κάμερα είναι η κινεζική έκδοση Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι φαίνεται να ειναι οκ μέχρι στιγμής Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ανακλήθηκε η Rom για το mi4. Για να γυρίσουμε στην προηγούμενη χρειάζεται factory reset ή απλά εγκατάσταση από TWRP της προηγούμενης ROM? Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15308/ H Microsoft ήδη δοκιμάζει ένα νέο εργαλείο το οποίο κάνει πολύ ευκολότερη την καθαρή εγκατάσταση των Windows 10, ενώ προσφέρει και επιλογή για διαγραφή προ-εγκατεστημένου bloatware. Η δυνατότητα που προσφέρει το νέο εργαλείο της Microsoft είναι ιδιαίτερα σημαντική και … «όνειρο» πολλών χρηστών εδώ και αρκετό καιρό. Σας δίνει τη δυνατότητα το προ-εγκατεστημένο bloatware που πιθανόν έχει εγκαταστήσει στο σύστημα σας ο κατασκευαστής διαγράφεται πλήρ…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15272/Επάνω που νομίζαμε ότι ξεμπερδέψαμε εχτές με τη σειρά Redmi (βλ. Redmi 3S), η Xiaomi αποκάλυψε σήμερα ακόμα μία παραλλαγή του εξαιρετικού value-for-money smartphone, μόνο που αυτή τη φορά έχουμε μόνο μία έκδοση (2GB RAM + 32GB ROM) και ελαφρώς αλλαγμένη εμφάνιση στο πίσω μέρος με μέταλλο και κυρτές γωνίες που θυμίζουν περισσότερο το Mi 4C παρά το Redmi 3. Xiaomi Redmi 3X - Οθόνη 5” HD (1280 x 720) - Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15212/ Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο τη νέα έκδοση του Redmi 3, το μεταλλικό entry-level smartphone που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο, το οποίο έρχεται τώρα με επεξεργαστή 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 430 (+ βελτιωμένα γραφικά Adreno 505 GPU) και επιλογή για 3GB RAM/32GB ROM. Προφανώς, η εταιρεία περίμενε τα αποκαλυπτήρια του Meizu M3S για να παρουσιάσει έναν άμεσο αντίπαλο στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το Xiaomi Redmi 3S θα κυκλο…

• Παράθεση από Octaviastikos: “Ή εφαρμογή ali και trisali έχεις χπροβλημα στο Miui 8 ” Ας ελπίσουμε να στρώσει στην τελική της έκδοση

• Εγώ έχω θέμα στο Mi4 με την είσοδο στην εφαρμογή Aliexpress, από την στιγμή που πήγα σε MIUI 8 κατά την προσπάθεια σύνδεσης μου βγάζει μήνυμα : Server or network error, please try again. Στο mipad με MIUI 7 μπαίνω κανονικά. Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα ή καμμιά πρόταση επίλυσης του προβλήματος?