Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 138.

• Παράθεση από tsamige: “Μόλις πέρασα την 7.3.3 stable σε ΜΙ4 και στις πληροφορίες μου δείχνει ότι είναι 6.5.26 dev. Τι έγινε???? Να αγχώθω τώρα ???? ” Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από tsamige: “Μόλις πέρασα την 7.3.3 stable σε ΜΙ4 και στις πληροφορίες μου δείχνει ότι είναι 6.5.26 dev. Τι έγινε???? Να αγχώθω τώρα ???? ” Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? ” Το ίδιο πρόβλημα και σε μένα

• Ελέγξτε το link για την 7.3.3.0 stable για το xiaomi mi4 γιατί μετά την εγκατάσταση από τον updater, στις ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο γράφει έκδοση 6.5.26 Developer (δύο φορές έγινε η εγκατάσταση την πρώτη το κατέβασα από το vip e-mail που μου στείλατε και την δεύτερη φορά από το τμήμα των downloads του φόρουμ)

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή μας επιτυχία

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14915/ Την ώρα που τα περισσότερα top end smartphones κυμαίνονται στις 5 ίντσες και πάνω, η Apple αποφάσισε φέτος να λανσάρει το iPhone SE με οθόνη 4 ιντσών, για όσους θέλουν δυνατά specs αλλά όχι μεγάλη οθόνη. Φαίνεται πως και η Xiaomi αναμένεται να κάνει το ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες συνοδεύονται από σχετική φωτογραφία, η Xiaomi ετοιμάζει smartphone με οθόνη 4.3 ιντσών και επεξεργαστή Snapdragon 820. Η οθόνη αναμένεται με ανάλυση 720p, αλ…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14878/ Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα το Xiaomi Mi Band 2, το οποίο σε αντίθεση με τα Xiaomi Mi Band και Mi Band 1S, έρχεται με οθόνη στην επάνω πλευρά. Η οθόνη είναι 0.42 ιντσών OLED με επικάλυψη από scratch-resistant γυαλί και επίστρωση κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η οθόνη προβάλει την ώρα, τα βήματα που έχετε κάνει, τους καρδιακούς παλμούς. Σε σύγκριση με τους προκατόχους του Xiaomi Mi Band και Xiaomi Mi Band 1S, αναμένεται να παρέχει πιο ακριβείς …

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14841/ Την χρονιά που μας πέρασε ανακοινώθηκε ότι τα apps της Microsoft θα έρθουν προ-εγκατεστημένα σε διάφορες Android συσκευές, όπως εκείνες της Samsung. Πλέον, η Microsoft δίνει τα χέρια και με τον μεγαλύτερο κατασκευαστή της Κίνας, την Xiaomi. Tο deal ανακοινώθηκε από τον αντιπρόεδρο της Xiaomi, Hugo Barra μέσα από το Twitter και όπως αναφέρει η The Wall Street Journal μέρος της συμφωνίας είναι να ενσωματώσει η Xiaomi Microsoft Office και Skype σε κ…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14838/ Έναν μήνα και κάτι από την επίσημη ανακοίνωση του ZUK Z2 Pro, σήμερα έρχεται το ZUK Z2 με μεταλλικό frame, Android 6.0 Marshmallow, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 και όλα αυτά με τιμή περίπου στα 245 ευρώ (CNY 1800).Το ZUK Z2 έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels με 2.5D Curved glass, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB (χωρίς δυνατότητα επέκτασης) και μπαταρία 3500mAh. Έχει υποστήριξη για Quick Charge 3.0 μέσω θύρας USB Type-C…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14763/ Το Xiaomi Redmi 3A είναι το νέο smartphone του Κινέζου που πέρασε για πιστοποίηση από την TENAA. Από εκεί παίρνουμε φωτογραφίες και πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μη ανακοινωμένου smartphone. Το Xiaomi Redmi 3A εμφανίζεται με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720×1280 pixels HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 435 1.4GHz και Adreno 505 GPU. Η μνήμη RAM είναι 2GB κα η ενσωματωμένη μνήμη 16GB. Η κάμερα είναι 13 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα …

• Τι έγινε τελικά περαστηκε ή 5.12.17 με TWRP? Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από longus: “Παράθεση από mixaliscy: “Ο συγκεκριμένος έχει 1 μήνυμα όλο και όλο και σε παρόμοιες περιπτώσεις υπήρξαν σημαντικά bricks κινητών ” αυτο φοβαμαι και εγω. Τα bricks... Κατι γινεται με το pc μου. Δεν μπορω να περασω με τιποτα το twrp. Καμια αλλη ιδεα... Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ο χρήστης @stavrman σήμερα άφησε μήνυμα στο θέμα ευχαριστώντας τον για τις οδηγίες με τις οποίες κατάφερε να κάνει εγκατάσταση της ROM, ίσως να επικοινωνούσες μαζί του…

• Για δοκίμασε και την πρόταση του @ckarape εδώ Οδηγός Αναβάθμισης Mi 4LTE-CT σε marshallow

• Xiaomi mi4 LTE-CU

ak2768 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Βλέπω ότι κυκλοφορεί και μία έκδοση MI4 CT LTE (CHINA TELECOM) 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο, η διαδικασία εγκατάστασης ROM είναι η ίδια που ακολουθούμε για την MI4W έκδοση του κινητού ή διαφέρει; Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13946/ Η Xiaomi ξεκίνησε την παρουσίαση της ανακοινώνοντας τη νέα έκδοση MIUI 8 (χρησιμοποιείται πλέον από 200+ εκατ. χρήστες παγκοσμίως), η οποία θα είναι συμβατή με τα Mi 2, Mi 2S, Mi 3, Mi 4, Mi 4C, Mi 4S, Mi 5, Mi Max και τις σειρές Redmi/Redmi Mi Note, ενώ η διάθεση της θα ξεκινήσει σε beta μορφή από την 1η Ιουνίου και σε developer preview από τις 17 Ιουνίου μόνο για την κινέζικη ROM. Η παγκόσμια έκδοση θα ακολουθήσει αργότερα. Το MIUI 8 έρχεται με…

• Attachment (ID: 13938) (Xiaomi mi MAX) Όπως το περιμέναμε, η Xiaomi προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του Mi Max, το γιγαντιαίο μεταλλικό phablet με οθόνη 6.44” Full HD που θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις με μέγιστη τιμή τα 1999 yuan (περίπου €270) για Snapdragon 652, 4GB RAM και 128GB ROM! Xiaomi Mi Max - Οθόνη 6.44” Full HD (1920 x 1080) - Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 650/652 - Μνήμη RAM 3GB/4GB - Αποθηκευτικός χώρος 32GB/64GB/128GB (επέκταση με microSD) - Κάμερα 16MP με PDAF -…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12953/ Την τάση των γιγαντιαίων phablets φαίνεται ότι θα ακολουθήσει και η Xiaomi, καθώς μετά τις Lenovo και Huawei έρχονται στο προσκήνιο πληροφορίες για μια νέα συσκευή από την εταιρεία με κωδική ονομασία Xiaomi Max και οθόνη μεγέθους 6.4”. Μέχρι σήμερα, οι μεγαλύτερες συσκευές που έχουμε δει από την Xiaomi είναι τα Mi Note και Mi Note Pro, αμφότερα με οθόνη 5.7” 2K (IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors) και με ανάλυση 1440 x 2560 pixels (~515 p…

• RE:

ak2768 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από mass22: “Παράθεση από makis1024: “Παιδιά το ότι έχουμε dev. Είμαστε αυτόματα και ροοτ. Οι stable έχουν θέμα ροοτ, μην το ξεχνάμε. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” kανεις λαθος νομιζω.αν δεν λειτουργει σωστα το su τοτε δεν ειμαστε ροοτ.που στην περιπτωση της νεας ρομ σε mi3 τουλαχιστον δεν λειτουργει.εχω αρκετα προγραμματα που θελουν ρουτ και δεν εμφανιζεται καν το μυνημα για να δωσω τον οκ απο το su ” Δοκίμασε εγκατάσταση του supersu.zip μέσα από το TWRP, στη συνέχεια wipe…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12110/ Μερικές ημέρες μετά τη διαρροή από τον οργανισμό πιστοποίησης TENAA, η Xiaomi αποκαλύπτει επίσημα σήμερα τη νέα έκδοση του value-for-money smartphone Redmi 3, η οποία έρχεται με περισσότερη μνήμη RAM, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, υψηλότερα χρονισμένο επεξεργαστή και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει στις 6 Απριλίου σε τιμή 899 yuan (περίπου €125) στην Κίνα.Xiaomi Redmi 3 Pro - Οθόνη 5” HD (1280 x 720) - Επεξεργαστ…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11679/ Τα αυτόνομα οχήματα θεωρούνται ότι είναι το μέλλον και θα μπορέσουν όχι μόνο να αντικαταστήσουν τον οδηγό, αλλά θα φτάσουν σε σημείο να θεωρούνται πιο ασφαλή. Ερευνητές από το MIT θεωρούν ότι μπορούν να εξαλείψουν ακόμη και την ανάγκη για φανάρια στους δρόμους. Σήμερα πολλά οχήματα έχουν τον αυτόματο πιλότο που μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σε ταξίδια και δρόμους ταχείας κυκλοφορίας όμως στις πόλεις πρέπει να έχεις την προσοχή σου στα φανάρια κα…