Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 138.

• Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο η Xiaomi παρουσίασε την 60” 4K Smart TV και σήμερα προχωρά στα αποκαλυπτήρια της ακόμα πιο εντυπωσιακής Xiaomi Mi TV 3S. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11680/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11681/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11682/ Η νέα έκδοση έρχεται με μεταλλική κατασκευή, πάχος μόλις 5.9mm και διαθέτει κυρτό panel 65” ανάλυσης 4K (3840 x 2160) της Samsung, το οποίο προσφέρει αντίθεση 4000:1, χρωματική κάλυψη 78% της γκάμας NTS…

• Με τη νέα ROM 6.3.17 παρατηρώ μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας τόσο στο Mi pad όσο και στο Mi4 Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• XIAOMI MI 5 3GB RAM 64GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους

• Υποχρέωσή μας να βοηθάμε όποτε μπορούμε Sent from my MI 4W using Tapatalk

• Οι ROM που δίνουν τα παιδιά εδώ στο φόρουμ δεν έχουν OTA αναβαθμίσεις, πρέπει εσύ να κατεβάσεις στο κινητό σου την 7.1.3.0 και στην συνέχεια από την Αναβάθμιση να επιλέξεις εσύ ( τρεις τελείες επάνω δεξιά -> Επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης) την ROM που κατεβασες στο κινητό σου και να προχωρήσει στην αναβάθμιση της νέας ROM Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

ak2768 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από fanatic: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fanatic: “Περασα το νεο fix για το mipad απο twrp, αλλα δεν πετασε su και atmos... ” Πρέπει να ξανακάνετε Flash την ROM, με το Νέο Recovery. Γενικά τo η ROM του Mi-PAD είναι λίγο δύστροπη, αλλά θα τα καταφέρετε... :D” Περασα και δεύτερη φορα την ρομ απο twrp και ενω γράφει οτι εγινε install το su και το atmos, οταν μπουταρει το mipad τιποτα απο τα δυο δεν εχει εγκατασταθεί... Sent from my MI 3W using Tapatalk” Δεύτερη εγκατάσταση και απ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από ak2768: “Παράθεση από fanatic: “Περασα το νεο fix για το mipad απο twrp, αλλα δεν πετασε su και atmos... Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Το ίδιο και σε μένα Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πέρασα την καινουργια ρομ μεσω recovery στο mipad κ ολα καλά. Δοκιμαστε το” Το πέρασα και μέσω recovery αλλά su και atmos δεν εμφανίζονται Sent from my MI 4W using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fanatic: “Περασα το νεο fix για το mipad απο twrp, αλλα δεν πετασε su και atmos... Sent from my MI 3W using Tapatalk” Το ίδιο και σε μένα Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπραβο στην ομάδα μας

• Καλή επιτυχία και μακάρι να έχουμε πιο πολλές ανάλογες προσφορές

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10310/ Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A. (www.greekecommerce.gr) ενημερώνει πως από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 έχει τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (Online Dispute Resolution – ODR, goo.gl/z7nieE) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία θα επιτρέπει τόσο σε καταναλωτές όσο και σε εμπόρους να επιλύουν εξωδικαστικά και ηλεκτρονικά τις διαφορές τους είτε αυτές αφορούν σε εγχώριες είτε σε διασυνοριακές συναλ…

• Αγορά απο Aliexpress??

ak2768 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

m.aliexpress.com/item/32593665671.html Από εκεί πήρα το mi4 φυσικά original και πολύ ευχαριστημένος, γενικά πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί αξιόπιστοι και στο aliexpress, προτίμησε πωλητές με πολλές πωλήσεις (>30.000) και υψηλή βαθμολογια (>97%). Εγώ έχω κάνει αρκετές αγορές σε xiaomi συσκευές (κυρίως redmi 1s) και πάντα ευχαριστημένος Ή απόφαση φυσικά δική σου (πάντως ίσως και τα γνωστά κινεζομαγαζα κατέβουν σε τέτοιες τιμές μετά την πρωτοχρονιά τους) Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapa…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostakislarisa: “Επανηλθε και το πρόβλημα με το bluetooth ανοιγοκλεινει μόνο του είτε κατά τη διάρκεια κλήσης είτε σε άκυρη στιγμή. Επίσης παρατήρησα ότι ο ήχος στο ακουστικό bluetooth μειώθηκε. Το here maps όσοι δε το είχαν ή το απεγκατεστησαν πριν βάλουν τη marshmallow μπαίνει κανονικά και δουλεύει μόλις το δοκιμασα σε mi3.” Για τον ήχο στο ακουστικό bluetooth πήγαινε : Ρυθμίσεις - Ήχος και δόνηση - Ένταση ήχων - Ένταση bluetooth Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

ak2768 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Miui 6.1.21 - Android 6.0.1 Mi4 Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ak2768: “Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω θέμα με τους χάρτες HERE MAPS καθώς ακόμα και με προσπάθεια εγκατάστασης ξανα από το play store βγάζει σφάλμα Πάντως βλέπω φακέλους από την προηγούμενη εγκατάσταση στη μνήμη του τηλεφώνου Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δοκίμασε να μετονομάσεις τους Φακέλους της εφαρμογής, γιατί όσο τους βλέπει, δε θα σου κάνει εγκατάσταση.” Δοκίμασα και μετονομασία και στη συνέχεια διαγραφή του φακέλου αλλά τίποτα, πάλ…

• Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω θέμα με τους χάρτες HERE MAPS καθώς ακόμα και με προσπάθεια εγκατάστασης ξανα από το play store βγάζει σφάλμα Πάντως βλέπω φακέλους από την προηγούμενη εγκατάσταση στη μνήμη του τηλεφώνου Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ούτε εγώ το βρήκα, τελικά το κατέβασα από τον maddoctor και προχωρησα στο φλασαρισμα σύμφωνα με τις οδηγίες του MIUI ART και τώρα είμαι root:thumbup: Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ γιατί δεν το βλέπω αυτό το αρχείο; Μήπως δεν είμαι στο σωστό φάκελο; Ψάχνω τι αρχείο να το δω πρώτα από τον file explorer στην θέση "Συσκευή" Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εγώ πέρασα την ROM στο Mi4, δεν βλέπω το αρχείο superuser για να κάνω root ενώ μου εξαφάνισε την εφαρμογή των χαρτών HERE MAPS, μπαίνω στο play store και ουτε από εκεί τη βλέπει εγκατεστημένη Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχεις δίκιο για το wipe dalvik cache, όντως δεν υπάρχει στις επιλογές του Mi Recovery. Από κεκτημένη ταχύτητα το ανέφερα λόγω χρήσης και των άλλων recovery σε άλλα κινητά της xiaomi. Στο mi4 το δικό μου έχω το Mi Recovery 2.0.1 όπως ανέφερα πριν.