Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 56.
-
Παμεεεε λιγοο!
-
Σε Mi5s που πήγε το κουμπάκι των ρυθμίσεων πάνω δεξιά;
-
Καλημέρα εγκατάσταση σε Mi5s έχω πρόβλημα με τον ήχο και το fingerprint... επίσης για κάποιο λόγο άλλαξε και η διάταξη με τα εικονίδια και είναι πιο μικρα τώρα!
-
Μετα απο μια κακή εμπειρία με την καινούργια Miui 10 εκανα μερικά πειράματα και έβαλα την Lineage 15.1 8.1Android.....πολλή μεγάλη διάφορα στην ταχύτητα στο κινητό και μεγάλη διάφορα στην θερμοκρασία του κινητόυ....επίσης κάτι που παρατήρησα στην lineage είναι οτι λειτουργούν και οι 4 πυρήνες του cpu ενω στην miui9 και τώρα στην 10 δουλεύουν μόνο οι δύο και φτάνουν σε πολύ χαμηλές ταχύτητες....σίγουρα πιο γρήγορη rom αλλά αδιαμφισβήτητα η miui roms είναι ποιο πλήρης και καλοστημενες...περιμένουμ…
-
Εκανα wipe τα πάντα εκτός απλο το χώρο αποθήκευσης και έκανα εγκατάσταση επιλέγοντας το magisk το οποίο δεν εμφανίζεται...εκεί είναι το πρόβλημα;
-
Εγκαταστάθηκε σε Mi5s άψογα....αλλά είδα διάφορα στην ταχύτητα προς το χειρότερο πολλά κολλήματα...σε διαχωρισμό οθόνης τα βίντεο απο το youtube κολλάει σε ασχημο σημείο που κάνει τον ήχο να τρεμοπαιζει σαν να σταματάει και να ξεκινάει... επίσης παρατήρησα στο cpu z ότι αναγνωρίζει τον επεξεργαστη στα 2Ghz ενώ είναι 2.15Ghz!
-
Παιδία στην τελευταία arwma (και στις προηγούμενες) σε mi5s και σε mi5 δεν λειτουργεί το σελφι-φλας στο στορυ του ινσταγκραμ μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
-
το πολύ μισάωρο... όχι δεν ήταν μετά από φόρτιση!
-
Ναι αλλά μετά από 20 λεπτά που θ ζεσταθεί πρέπει να αφήνω το κινητό...γτ μετά κολλάει και στο φβ και στο ινστα και στο chrome παντού
-
Δλδ ειμαι καταδικασμένος να κολλάω με κινητό που φοράει snapdragon 821 δεν μου φαίνεται λογικό... υπάρχει περίπτωση με κάποιο update να λυθεί η μπααα;
-
Λύση στο throttling του cpu υπάρχει;
-
Χωρίς θήκη παίζω....είναι αλήθεια όταν ανεβάζει θερμοκρασία κολλάει....αλλά σήμερα το παρατήρησα και σε κρύο κινητό?
-
παιδια φοράω την τελευταία dev arwma στο mi5s και όσο το ζοριζο κολλάει.. κοιτάω στο cpu z και βλέπω δεν λειτουργούν οι δύο πυρήνες...το παρατηρώ σε παιχνίδια κυρίως λόγο του μεγάλου framedrop!