Έπειτα από πολλές προσπάθειες και ψάξιμο κατάφερα να κάνω λειτουργική τη συσκευή χρησιμοποιώντας το "maui META". Πλέον η συσκευή δουλεύει κανονικά. Το μόνο που έχει μείνει είναι ότι στα δίκτυα WIFI βγάζει μαζί με αυτά που βρίσκει και ένα NVRAM warning error. Είμαι στο ψάξιμο για να λύσω και αυτό...
Επειδή έμαθα ότι το "σκάλισε" κιάλλος το τηλέφωνο, μουπε τώρα ότι έκανε wipe και το System. Και έχω την εντύπωση ότι μετά από αυτό άρχισε τα διάφορα...
Έχω δοκιμάσει και MTK tools και Tool hero, τίποτα. Συνεχίζει στην έκδοση modem να βγαζει "αγνωστο" και τα imei επίσης... Κατεβάζω την Ελληνικη stable, οπως προτεινε ο φίλος πιο πάνω να δω και αυτο...
Μόλις φλάσαρα μεσα SP tools την τελευταία china dev, αλλα συνεχίζει να μην αναγνωριζει της sim και να βγαζει το μηνυμα Invalid device ID. Καμια ιδέα? Να δοκιμάσω με μια stable? Nα δοκιμάσω με προηγούμενη? Edit: Έχω περάσει την τελευταία china dev δυο τρεις φορές, αλλά κανένα αποτέλεσμα...
Format data έκανα γιατί την πρώτη φορά που έβαλα την ελληνική gtv μου έβγαζε failed στο data το TWRP, άσχετα αν περασε η Rom και όλα δούλευαν. Όπως και ναχει, ααπό εδώ που βρισκόμαστε, αν βάλω μεσω TWRP την τελευταία China dev θα είμαι οκ ή πρέπει να βάλω stable?
Πριν είχα την προηγούμενη Gtv (6.10.27) και όλα λειτουργουσαν σωστά. Με την εγκατάσταση της 6.11.3, που ειναι upgrade, εμφανίστηκε το προαναφερθέν πρόβλημα. Λύση άμεσου τύπου υπάρχει ή πρέπει να κάνω εγκατάσταση μέσω sptools κτλ?
Μετά από καθαρή εγκατάσταση της 6.11.3 (format data και wipes) έχω το πρόβλημα με τη μη αναγνώριση sim. "Αδυναμία λήψης εγκυρου ID συσκευής" Έκδοση modem, άγνωστο.
Εγώ δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την τελευταία ελληνική developer. Όλα δουλεύουν σωστά. Έχω αφήσει στην άκρη το Samsung Note 4 για λίγο και το χρησιμοποιώ ως κύρια συσκευή και τολμώ να πω πως η απόδοσή του είναι εως και εντυπωσιακή, αναλογιζόμενοι και το κόστος της συσκευής.
Παράθεση από Bodai: “ @netblaster στο επόμενο φλασάρισμα, πρώτα θα κάνεις format το /data και μετά θα φλασάρεις rom γιατί πας για bootloop.. ” Παρόλο που δουλεύει σωστά?
Να επισημάνω πως και εγώ, όπως και ο stergios96, έβαλα τη Rom στην κάρτα μνήμης, γιατί δεν μου διαβάζει την εσωτερική ο TWRP. Να το αφήσω έτσι, αφού μπορώ να κάνω αυτά που χρειάζονται ή να το ψάξω?
Μετά από μερικές προσπάθειες αναγνωρίστηκε η συσκευή από τα Windows 10 σε fastboot mode , ως Samsung usb device (έτσι για την ιστορία). Όπως και να έχει, μπήκε το recovery, μπήκε και η Rom και το superSU. Όλα δουλεύουν μέχρι στιγμής. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το recovery δεν έχει πρόσβαση στο /data.
Το έκανα και αυτο, αλλά ενώ βγάζει Android usb device, στο Android Bootloader interface βγάζει σφάλμα (κίτρινο τρίγωνο), οτι δεν μπορεί να εκκινήσει αυτή τη συσκευή. Μου φαίνεται θα πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα να παω στο pc της δουλειάς που έχει Windows 8...
Σε windows 10.1 δεν μου αναγνωριζει τη συσκευη σε fastboot mode. Στο Device manager μου την αναγνωριζει σαν Kedacom USB device, που απότι εψαξα ειναι ενα θεμα...