Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 907.
-
Παράθεση από nantiakoll: “Καλησπέρα σας.Προσπαθούσα να κατεβάσω το xml κ δε μπορώ........μου ανοίγει το ίδιο ποστ σε καινούργια καρτέλα.Γιατί μου το κάνει αυτό?Επίσης επειδή βλέπω οτι το ποστ είναι παλιό γίνεται να με βοηθήσετε αν υπάρχει πιο καινούργια έκδοση για gcam που ψάχνω? Η έκδοση του κινητού που έχει τώρα είναι miui global 12.5.2(RFCMIXM) σταθερή.Έκδοση android 11 RKQ1.200826.002[/b] Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων [/b] ” Telegram: Contact @PyxisVelaPhotography Ηλίας
-
Αυτό λέει και ο ίδιος και κυρίως γιατί πριν την αναβάθμιση ειδικά η σύνδεση με τον υπολογιστή ήταν πολλές φορές δοκιμασμένη για φωτό .....αρχεία...μουσική....η σύνδεση με τηλεόραση σε σημείο που είχε παροπλισμένο το τηλεκοντρόλ τώρα δεν το βλέπει καθόλου απλά ψάχνει και στο 5λεπτο γράφει δεν βρέθηκε συσκευή το παληό του Redmi pro με την ρομ του φόρουμ μετά από 1.5 χρόνια συνδέθηκε σε δευτερόλεπτα.........δεν ξέρω τι γίνεται πολύ περίεργο......επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ειχαμε κανει μαζί .…
-
Παράθεση από vasileios13: “Τι εννοείς 12? ”
-
Μετά την αναβάθμιση σε 12 συνάδελφος έχασε την επαφη με το usb δεν το βλέπει ο υπολογιστής δεν εμφανίζει μενού μόλις συνδεθεί στον υπολογιστή που συνδεόταν με την 11 otg χαμένο κάνει επαναφορά εργοστασιακών και χάνει και επαφή στις εφαρμογές που δούλευαν μέσω Bluetooth....π.χ. remote control που πριν δούλευε στην ίδια τηλεόραση .....ξεκίνησε από την αναβάθμιση και μετά........κάποιος γνώμη τι μπορεί να γίνει να διορθωθεί;;;και να αποκτήσει τουλάχιστον επαφή με τον υπολογιστή όπως πριν με την 11;…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από ail31ou: “Καλησπέρα Υπαρχει καποια εγκυρη εψαρμογη ή καποια αλλη διαδικασία με την οποια να πληροφορούμαστε σωστα για την υγεια της μπαταριας του κινητου? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θέλει rootκσι να του παραχωρήσεις μέσω magisk δικαιώματα διαχειριστή...
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από ail31ou: “Καλημέρα και Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Εχω θεμα με την εφαρμογη του συστηματος συναγερμού στο σπίτι. Ξαφνικά δεν επικοινωνεί με την κεντρική μοναδα του συναγερμού με αποτελεσμα να μην μπορώ να χειριστώ το συναγερμο μεσω της εφαρμογής. Ο χειρισμός ειναι δυνατος μεσω του cloud της εταιρείας(μεσω browser δλδ) Εκανα εκκαθάριση δεδομενων και επανεγκατασταση την εφαρμογή αλλα τπτ. Στο κινητο της συζυγου η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά. Μηπως μετά την απεγκατασταση μενουν τπτ …
-
Παράθεση από Skyros7: “Screenshot-2022-04-17-22-14-35-698-com-android-settings.jpg Screenshot-2022-04-17-22-14-58-797-com-android-settings.jpg ” Μάλλον μιλάς για το mi 11 pro και όχι για το mi 11 T pro που έχεις από ότι βλέπω ......νομίζω ότι την miui 13 δεν την έχει πάρει ακόμη το δικό σου δεν είμαι σίγουρος αλλά για το mi 11 pro η miui 13 έχει δωθεί ........για το Τ που έχεις και με την EU rom δεν είμαι σιγουρος ότι έχει τελειώσει η διανομή...μάλλον δεν έχει ξεκινήσει ψάξε Miui 13 σε Xiaomi 11…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαMagisk Modules - xiaomiui
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαHow To Solve Magisk Module Bootloop Problem VIDEO :- youtu.be/NU4HE8fYlvQ If your device not booting after flash any magisk module then follow this video (Don't Forgot share and like ❤️) YouTube | Magisk Modules | Updates | Support
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από xnikos: “@em56464 σχετικά με το Audio_Modification_Library που ανέβασες, έχεις καταφέρει μήπως να έχεις λειτουργικό DOLBY ATMOS ή viper4android? με την dev που είχα πάντα δεν είχα καταφέρει να τα κάνω να δουλέψουν σωστά, εκτός περιστασιακά το viper. τώρα έχω κι εγώ την τελευταία xtrv stable αλλά δεν ξαναασχολήθηκα ” μια από τα ίδια θα δοκιμάσω πάντως να το δω αν λειτουργεί και θα γράψω πιθανώς αύριο..