Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 907.
-
@almichael απο το κατάστημα Tradingshenzhen αγόρασε ο scarbodyman το mi 11 pro όλα κομπλέ παρόλο που το ζήτησε με global(που πήρε πρόσφατα αναβάθμιση)και ήταν ενημέρωση για 5 ημέρες έξτρα καθυστέρηση παρόλα αυτά ήρθε γρήγορα και όλα άψογα και έχοντας πιστοποιητικό για έλεγχο καλής λειτουργίας..!!τώρα εσύ αποφασίζεις..!!
-
Παράθεση από satrianius: “@George Kaggelaris καλησπέρα. Και γω μια απο τα ίδια με εναν φίλο παραπάνω, τρέχω το αρχείο ανοιγει κανονικά η μπλέ οθόνη, απενεργοποιω ψηφιακες υπογραφές, κανω Reboot εγκαθιστω xiaomi και qualcomm αλλά κολλάω στο ADB. Δεν δημιουργείται κανένα φακελάκι στον C. Ακόμη κι αν τρέξω το αρχείο κατευθείαν απο τον C. Το antivirus το εχω εννοείται απενεργοποιήσει. Τρέχω windows 10. Καμια λύση; τουλάχιστον μπορω να κατεβάσω απο κάπου χωριστα τα adb fastboot φακελακια; ___UPDATE__…
-
Παράθεση από kos25k: “Με το τελωνείο τι παίζει όμως παιδιά; ” Αν πας για nohon που και εγώ την δουλεύω πάνω από χρόνο και σε Redmi 4 pro δεν έχεις θέμα αν δεν ξεπερνά κάποια τιμή εγώ την πήρα 16 ευρώ με τα μεταφορικά ας πούμε και έρχονται μέσω Ευρώπης μαζί και σετάκια τοποθέτησης αυτοκόλλητο για την μπαταρία κάτι κατσαβιδακια το μόνο που πήρα ήταν μια ψιλή ταινία διπλής όψης για το καπάκι της πλάτης για μετά την τοποθέτηση της μπαταρίας κόστος 10 μέτρα 2 χιλιοστά φάρδος 80 λεπτά.........από τότε…
-
Επιλογη στο σημείο που σου λέει επαναφορά από συσκευή η αντίγραφο δεν έχει και την επιλογή ως νέα συσκευή;
-
Παράθεση από scarbodyman: “Μόλις παρέλαβα 27 Ιουλίου το mi 11 pro από το κατάστημα Tradingshenzhen η παραγγελία έγινε 5 Ιουλίου και όλα έγιναν όπως μου είπε ο πωλητής στην ...επαφή που είχαμε ήρθε με χαρτί ελέγχου και επιπλέον μου έβαλαν με πρωτοβουλία του προστασία οθόνης που δεν ενοχλεί σε ταχύτητα το αποτύπωμα πολύ καλή συνεργασία έμεινα ευχαριστημένος πολύ.. ” Και συμπληρώνω άμεσες απαντήσεις η ποιο καθυστερημένη στις απορίες μας ήταν 20 λεπτά..
-
Μόλις το παρέλαβε ο scarbodyman..........
-
flashlightfixmiui: Fixing flashlight toggle in MIUI 11/12 pie and 10 <bool name="support_android_flashlight">true</bool> Add this line in system/etc/device_features There is an xml file, rename it to your device codename. Like I have moto g5 plus and its codename is potter, so I rename it to potter.xml Add that line in that xml file,..........................,. Και ο τρόπος για fix