Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
8@nos Thanks για την απαντηση, δεν έχω το κουτί της συσκευής μαζί μου, δεν ξέρω αν είναι nikel η mido. Eπικοινώνησα με μία ελληνική εταιρία αντιπρόσωπο για κινέζικες εταιρίες στην Αθήνα αλλά μου είπαν αυτό Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, ξεκινήσαμε συνεργασία με τη ΧΙΑΟΜΙ, παρέχοντας 2 χρόνια εγγύηση και υποστήριξη στα προϊόντα που εμπορευόμαστε, στα οποία διασφαλίζουμε ότι διαθέτουν την επίσημη ελληνική ROM (άρα αναβαθμίζονται σωστά) και πληρούν τις προδιαγραφές που απαιτείται.…
-
@NasDriver Δεν έχω την συσκευή στα χέρια μου, αλλά το πήρα από Tinydeal μέσω γερμανίας (γτ έμενα γερμανία τότε) και λογικά τα προμηθεύονται απο Κίνα εκείνοι γιατί δεν είχα μιλήσει με κάποιον μέσω από Ελλάδα τότε. Επειδή δεν έχουν εγγύηση για πάνω από έξι μήνες έστειλα και στην ελληνική εταιρία indoquest για κινέζικες συσκεύες αλλά μου είπαν πρέπει να το έχω πάρει από Ελλάδα. Επίσης πριν κάνω όοολα αυτά το πήγα σε σέρβις, το ανοίξανε και επειδή δεν είχε respond σε τίποτα μου είπαν από το να πληρώ…
-
Tinydeal και αφου δεν το πήρα από ελλάδα, είπα να επικοινωνήσω με την indoaquest, για κινέζικες εταιρίες και μου είπαν.. Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, ξεκινήσαμε συνεργασία με τη ΧΙΑΟΜΙ, παρέχοντας 2 χρόνια εγγύηση και υποστήριξη στα προϊόντα που εμπορευόμαστε, στα οποία διασφαλίζουμε ότι διαθέτουν την επίσημη ελληνική ROM (άρα αναβαθμίζονται σωστά) και πληρούν τις προδιαγραφές που απαιτείται. Για προϊόντα που δεν έχουν διατεθεί από εμάς, δεν υπάρχει δυνατότητα τεχνικής υποστή…
-
Γεια σας, είχα παραγγείλει από το Τinydeal το κινητό μου Χiaomi redmi note 4 και το εχω απο τον Ιούνιο του 2017, ολα αταν μια χαρά μέχρι που την παρασκευή έκλεισε έτσι ξαφνικα και δεν φτιαχνόταν. Το έβαλα για φόρτιση, προσπάθησα να το κάνω επανακίνηση αλλά νέκρα..... Σημείωση έχω αλλάξει οθόνη μια φορά πριν 5 μήνες αλλά λειτουργούσε μια χαρά. Το πήγα σε ένα σερβις και μου λένε οτι είναι ίσως κάτι πιο περίπλοκο γιατί ενώ το ανοιξάν προσπάθησαν να το κάνουν να λειτουργήσει και δεν αντιδρούσε σε τί…
-
Γεια σας, εχω το κινητο Redmi Note 4 απο τον Ιουνιο και λειτουργουσε μια χαρα, μεχρι που ξαφνικα πριν κατι ωρες ενω μιλουσα, κολλησε και εσβησε. Απλα το φορτιζα και υπεθεσα οτι εκλεισε η μπαταρια αλλα δεν ανοιγει. Ειναι μαυρη η οθονη και δειχνει απλα MI.com, ειναι δλδ σαν να παει να ανοιξει αλλα δεν ανοιγει.. Προσπαθησα να κανω restart να βγαλω τις σιμ αλλα δεν κανει τιποτα. Το ειχα παραγγειλει απο την tinydeal. Σε ποιο site μπορω να απευθυνθω για να το παω σε καποιον ειδικο;; Βρισκομαι στην αγγ…