Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 71.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από aristidis540: “παιδιά μου ηρθε ο κωδικός,που πρέπει να μπω για να ξεκλειδώσω? (άκυρο ...θα ακολουθήσω τον οδηγό που έχετε για το redmi note 3,,,θα χρειαστεί να βάλω άλλη ρομ και αυτό είναι χάσιμο χρόνου από την στιγμή που δεν υπάρχει ελληνική να περάσω) ” Νομίζω βγήκε η ελληνική ” έλεγα για ελληνική μαγειρεμένη απο τα παιδιά εδώ .. τέλος πάντων ξεκινάω τώρα να το ξεκλειδώσω καταρχάς και βλέπουμε..
-
Παράθεση από Ringil: “Η επισημη της εταιρειας υποστηριζει Ελληνικα ? ” φιλε Ringil να σου πω κι'εγω την γνώμη μου.. Μην πειράξεις τίποτα,έχω κι'εγω την ιδια multi ρομ απο vickmall εαν θελεις ελληνικά δούλεψε αυτή την ρομ και κανε μια αίτηση για ξεκλείδωμα. ΟΤΑΝ ....μιλάμε όταν ξεκλειδώσει και τα παιδιά έχουν μια έτοιμη Ελληνική ρομ μπες στην διαδικασία για αλλαγή. τα λεω αυτα για να μην παιδεύεσαι πολλές φόρες άνευ ουσίας.
-
SAR level
Μήνυμαεφοσον βλέπω τις τιμές των άλλων εταιριών να συμπίπτουν με τα sar που δινει το site,θα ηταν παράλογο να πιστεύω οτι μόνο την xiaomi θέλουν να θάψουν. Δυστυχώς για έμενα,βλέπω το σαρ στις συσκευές μου,μόλις βρω συσκευή με παρόμοια specs κάνω αλλαγή.(δεν υπάρχει αυτή την στιγμή )
-
SAR level
ΜήνυμαRadiation Chart – SAR Shield – Cell Phone Radiation Protection | Mobile phone radiation chart handystrahlung.ch - Liste Xiaomi SAR Strahlungswerte SAR Value - Page2 - Redmi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
SAR level
Μήνυμαως γνωστό σε ολα τα xiaomi το σαρ ειναι πολύ υψηλό. δύσκολα θα ήταν διαφορετικό για το redmi3,και αυτό είναι στο θεό .SAR 1.33 W/Kg είχα μια ελπίδα οτι σε αυτό θα ήταν πιο χαμηλό και το αγόρασα πριν βγει η τιμή του σαρ. τώρα μιλάω με bluetooth-η ανοικτή συνομιλία και το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει κάτι άλλο σε 5 ιντσες,μέχρι να εμφανιστεί κάτι, μένουμε με το redmi3.
-
καλη επιτυχία σε ολους. HUAWEI HONOR 7 PLK-UL00 Hisilicon Kirin 935 2.2GHz Octa Core 5.2 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool