ναι την εχω βγαλει,,,εχω παρει πολλα κινητα απο εξω. το κινητο το δουλεψα 2 μερες για να δω οτι ειναι οκ ,και το μονο που εκανα ειναι να κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις πριν το δωσω. και τωρα το ανιψακι μου ... μου λεει εσβησε στα καλα καθουμενα ενω ειχε 70 % μπαταρια .(εκτος αν του επεσε και δεν λεει )
το δουλευω εδω και μια εβδομαδα .. τωρα αυτο που ειδα ειναι οτι εγω μετρησα 3.8v στην μπαταρια και νομιζα οτι εχει ονομαστικο 3.7.. αυτη ειναι 4,4.μηπως εχει πεσει πολυ χαμηλα και δεν ανοιγει..(αλλα παλι το pc επρεπε να το δει)
Το κινητό εσβησε μονο του ,αγορασμένο απο vickmall με την δικη τους multi επανω,εσβησε στα καλα καθούμενα. να πω οτι μετράω την μπαταριά και μου δείχνει εντάξει.
παιδια εχω παρει το κινητο απο vickmall το δουλεψα 2 μερες με το δικο μου λογαριασμο.(και ολα οκ ,εκτος απο κατι κολληματακια με την μπαταρια) και οταν ηταν να το δωσω στον φιλο μου ειχα την ιδεα να πατησω επαναφορα στις εργοστασιιακες ρυθμισεις ,με το σκεπτικο οτι θα βαλω το mail του φιλου μου και ολα οκ. δυστηχως ενω βαζω το μαιλ κολλαει στο Mi cloud μου γραφει οτι(δυστηχως η εφαρμογη εχει σταματησει )και με πεταει πισω. η μονη λυση ειναι να εγκαταστησω μια ελληνικη ρομ να καθαρισει? βρηκα τελ…