Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.

• Καλημερα παιδια, στο redmi, 3s δεν μου βλεπει καν το κινητο σε recovery mod, για να ειμαι σιγουρος οτι εβαλα τους σωστους adb drivers υπαρχει καποιο λινκ?? Να σημειωσω πως το κινητο ηρθε με ξεκλειδωτο bootloader μαλλον με unofficial τροπο.

• Παιδες σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.Ακομα δεν έχω κάνει τπτ...έχω μπερδευτεί λίγο με το ποια πρέπει να βαλω..ή ποιο εύκολη διαδικασία είναι με το MI suite απ οτι είδα και μάλλον αυτό τον τρόπο θα δοκίμασω αλλά θα δουλέψει ???γτ απ οτι φενεται ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος με unnoficial τροπο.Το μόνο που θέλω είναι να έχω ελληνικό πληκτρολόγιο αγγλικο μενού και όχι ένα κάρο κινεζικές εφαρμογές..Για την ελληνική ρομ δεν ενδιαφέρονται αμεσα εκτός αν είναι πράγματι πολύ καλύτερη από τις offic…

• Μετα απο λιγο διαβασμα ως ασχετος με τα xiaomi και ενασχοληση με το κινητο βρηκα καταρχην οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος.. Αυτο ειναι καλο για να προχωρησω σε flash μιας official rom?? Το κινητο ειχε ερθει απο vickmall με multilanguage rom..Η ηλθεια ειναι οτι δεν εχω ιδιαιτερα θεματα εκτος απο την μπλε οθονη και το reboot που κανει μετα..μια φορα τη μερα γινεται αυτο..και τον κακο ηχο κατα την εγγραφη video.. περα απο το κινητο πεταει..Επισης διαβαζω παντου να λενε πολλα μελη οτι αν δεν γινε…

• Εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο?? οταν γραφω video κυριως απο πηγη με μεγαλη ενταση ο ηχος ειναι χαλια...δεν ειχε τυχει να δοκιμασω κατι τετοιο και μου φενεται πολυ περιεργο... ευχαριστω.

• θα το δοκιμάσω άλλα θέλω να ρωτήσω με την official global rom που έχει στον οδηγό θα έχω ελληνικό πληκτρολόγιο?? η γλωσσά δεν με πειράζει επίσης το κινητό ήρθε με multilangauge rom θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το flasharisma σε official?? ευχαριστω

• Μιλησα με selina και προτεινε να φλασαρω το κινητο με αυτη τη διαδικασια μηπως το σωσω [MIUI DEVICE TEAM] How to Flash / Unbrick Redmi 3S! - Redmi 3S/Prime/3X - Xiaomi MIUI Official Forum αλλιως να το στειλω πισω για να το φτιαξουν , το θεμα ειναι δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα.Εσεις τι προτεινετε αξιζει να μπω στη διαδικασια η μπα?? Σημερα μου το εκανε δυο φορες με την εξης σειρα χαλασμενα γραφικα-μπλε οθονη rebooting και τωρα δουλευει κομπλε.Να σημειωσω οτι δεν το παθαινει ουτε οταν παιζω παιχνιδια…

• Εστειλα στο vickmall και περιμενω απαντηση, τωρα το προβλημα γινεται συχνοτερο μπλε οθονη reboot και ολα δουλευουν ρολοι μετα παλι στο ακυρο τα ιδια. Το θεμα ειναι δεν εχω ιδεα πως αλλαζω ρομ και αν αξιζει γιατι και μενα για hardware error μου φενεται. Κριμα για το κινητο πεταγε και το ειχα καταευχαριστηθει.Μαλλον παω για αποστολη πισω.

• Καλημέρα, Πρόσφατα παρέλαβα από vickmall με multilanguage rom 7.3.10.0.0 ένα redmi 3s, το τελευταίο καιρο μου κανει το εξης η οθονη γεμιζει με καστεστραμμενα γραφικα οπως οταν εχουμε καψει κάρτα γραφικών και μετα το γυριζει σε μπλε οθονη έπειτα κανει μονο του reboot και δουλευει κανονικα. Το κανει σε ακυρες στιγμες και αρχιζει και γινεται ενοχλητικο. Ειναι θεμα της rom η κανω λαθος?? και αν ναι τι κανω σε αυτη τη περιπτωση? ευχαριστω.