Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 440.
-
Παράθεση από johnnyman: “Ενώ έβαλα πακέτο χρόνου ομιλίας και πακέτο data έκανα και τις οδηγίες ξανά και ξανά αλλά volte δεν υπάρχει δυστυχώς... Μίλησα και με κοσμοτε και το volte είναι κανονικά ενεργοποίημενο.. Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο... Κρίμα.. The power of Mi8 be with you” Είσαι με beta? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pyxtatolis: “Είμαι με την 10.0.6.0 Υπάρχει τρόπος να αλλάξει ο ήχος στα εισερχόμενα μηνύματα στο viber;” Νομίζω πως όχι Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από VilaiN: “Μόλις παρέλαβα το κινητό και μπήκα στην διαδικασία unlock του bootloader τι προτίνεται να βάλω XTRV ή απο xiaomi.eu?” Official beta Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από alvin1983: “@venioni Όχι εξακολουθεί να γράφει Volte ακόμα και αν κλείσω το διακόπτη για Volte από πάνω και ακόμα και αν κλείσω τολα δεδομένα. Μήπως είναι ορθογραφικό bug?” Το volte δεν χρειάζεται δεδομένα για να δουλέψει Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk” Χρειάζεται , διάβασε παραπάνω για να καταλάβεις πώς δουλεύει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Χρειάζεται κάλυψη δικτύου 4g. Όχι δεδομένα Sent from…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “@venioni Όχι εξακολουθεί να γράφει Volte ακόμα και αν κλείσω το διακόπτη για Volte από πάνω και ακόμα και αν κλείσω τολα δεδομένα. Μήπως είναι ορθογραφικό bug?” Το volte δεν χρειάζεται δεδομένα για να δουλέψει Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sprkrt: “Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από sprkrt: “σε Μi note 3 επαιζε κανονικα με την Global, τωρα εχω EU stable και δεν δουλευει. Με τις ιδιες ρυθμισεις εννοειται. ” H eu βασίζεται σε κινεζική Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” αρα?” Είναι διαφορετικές εκδόσεις.αν θες να δουλεύουν πας σε global Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sprkrt: “σε Μi note 3 επαιζε κανονικα με την Global, τωρα εχω EU stable και δεν δουλευει. Με τις ιδιες ρυθμισεις εννοειται.” H eu βασίζεται σε κινεζική Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk