Παράθεση από ninjamoz: “εχω ενεργοποιησει το volte. μου το βγαζει στην οθονη. κανω κλιση δεν πεφτουν το 4g αλλα βλεπω οτι χρεωνομαι κανονικα στα λεπτα και δεν μου βγαζει και το hd της cosmote. ξερουμε τι παιζει?” Έχεις καταλάβει πως λειτουργεί το volte? Δεν σου τρώει δεδομένα αλλά κανονικά τον χρόνο σου Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Παράθεση από yiatsou: “Ευχαριστώ , άρα μια από τα ίδια με το mi8. Το θέμα είναι όμως hardware ή software? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άγνωστο... Ακόμα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν υποστηρίζει 4G+ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι.... τουλάχιστον όχι ακόμα και όχι σε Cosmote Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Παράθεση από lak100: “Οι developer ROM είναι pre rooted; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Παράθεση από Harrytzo: “Μισό να το ψάξω @AlexanderK Λοιπόν με ενεργοποιημένο alarm οι ειδοποιήσεις door sensor έρχονται αναδυόμενες. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οπότε περιμένω να διορθωθεί με αναβάθμιση Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Όχι. Αυτές είναι οθόνης κλειδώματος. Αναδυόμενες είναι καθώς χρησιμοποιείς το κινητό να εμφανίζονται πάνω πάνω. Όπως πχ είναι το viber Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Παράθεση από Harrytzo: “Ναι έρχονται κανονικά. Δεν έχω κάμερα αλλά sensors κλπ όλα κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σαν αναδυόμενες? Ρωτάω είμαι με pocophone με 10 beta λειτουργεί κανονικά χωρίς αναδυόμενες ειδοποιήσεις. Τι τις έχω ενεργοποιημένες τι όχι δεν εμφανίζει τίποτα Και εγώ αισθητήρες έχω Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Παράθεση από Harrytzo: “@AlexnderK Ναι Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Υπάρχουν κανονικά αναδυόμενες ειδοποιήσεις; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Παράθεση από angeloscha: “Κατι αλλαξε στο unlock... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57998/” Εξαφανίζονται όλα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk