Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 25.
-
RE: Περίεργη φόρτιση
ΜήνυμαΠαράθεση από mastersakis: “Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα που πήγα να φορτίσω το mimax μου αντί για 2,5 ώρες που κάνει συνήθως έκανα 7 ώρες!!. Η φόρτιση έγεινε με τον δικό του φορτιστή σε μπρίζα που το έχω ξαναφορτίσει και δεν έχα καμιά αναβάθμιση τελευταία να πω ότι φταίει κάτι τέτοιο. Η αποφόρτιση πάει κανονικά όπως πάντα για την ώρα......καμιά ιδέ γιατί έγεινε αυτό; global stable φοράω” Ακριβώς και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και είμαι σε νησί και εγώ αλλά δεν μου το κάνει πάντα. ας πούμε σήμε…
-
Barcode generator ερώτηση
ΜήνυμαΝαι σίγουρα από χαρτί άλλωστε το δουλεύω συνεχώς απλά ήθελα να βρω κάποιο τρόπο να διαβάζει την οθόνη μου. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Barcode generator ερώτηση
ΜήνυμαΠαιδιά κατέβασα ένα πρόγραμμα το οποίο σου δημιουργεί στο κινητό σου barcode. Δουλεύει άψογα και κάνει ακριβώς την δουλειά που το θέλω. Το πρόβλημα μου όμως είναι αλλού. Αφού λοιπόν έχω δημιουργήσει το barcode παίρνω μετά στο χέρι μου το scanner χειρός που έχω στο γραφείο και το βάζω να μου διαβάσει το barcode το γραμμοτο που δημιούργησα στο κινητό αλλά δεν μπορεί να το διαβάσει. Είμαι 100% πως δεν είναι λάθος το barcode αλλά για κάποιο λόγω το scanner χειρός δεν μπορεί να διαβάσει από την οθόνη…
-
mail client
ΜήνυμαΡε παιδια εγω εχω ενα αλλο πρόβλημα ειτε χρησιμοποιώ το Gmail ειτε το BlueMail δεν λαμβάνω ειδοποίηση σε καθε νεο email τι πρέπει να κάνω; εχω ενεργοποιημενο το συγχρονισμό Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Παρατεταμένο πάτημα επάνω σε μια επαφή και στο μενού που βγαίνει επιλέγεις εκκαθάριση ιστορικού κλήσεων.” Αυτό το ήξερα αλλά αυτό είναι ζόρι όταν έχεις καλέσει πολλά άτομα γι αυτό και εγώ ζήτησα εάν υπάρχει τρόπος για μαζική εκκαθάριση Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ταχεία κλήση
ΜήνυμαΠαράθεση από ptoube: “είμαι εντελώς νέος στο miui. Να αντιστοιχήσεις σε κάθε αριθμό του πληκτρολογίου μία επαφή για ταχεία κλήση δε γίνεται;;; Όποιος το κατάφερε ας βοηθήσει. Επιπλέον σε ορισμένες κλήσεις ή οθόνη δεν ενεργοποιείται για να απαντήσω... Δεν το κάνει πάντα Redmi pro 7.3.9.beta Ευχαριστώ ” Αυτό το τελευταίο που έγραψες για την οθόνη που δεν ενεργοποιείται για να απαντήσεις το έχω και εγώ το πρόβλημα και είναι πολύ ενοχλητικό. Εγώ έχω Xiaomi mi MAX. Ας απαντήσει κάποιος πως το λύνουμε…
-
Το Βρήκα στο aliexpress αλλά το έχει σε πολύ μεγαλύτερη τιμή περίπου 56 ευρώ. Αν το βρει κάποιος κάπου αλλού στην τιμή που περιγράφει το άρθρο, ας μας αφήσει ένα μήνυμα.
-
MIUI 8.2 GLOBAL STABLE ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “θα πας εδω Xiaomi MIUI Official Forum για manual update .και απο δω en.miui.com/download-302.html#458 να κατεβασεις την rom ” Κατέβασα αυτό το zip αρχείο, μετά τι κάνω ? Πρέπει να το κάνω κάπου unzip ή πρέπει έτσι όπως είναι zip να το βάλω σε κάποιο directory ? Πως γίνεται η διαδικασία update ?
-
MIUI 8.2 GLOBAL STABLE ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από The Art Of Moz: “Το Screenshot ” Έχουμε ακριβώς το ίδιο κινητό με το ίδιο λειτουργικό, ούτε και εγώ έχω λάβει κάτι και αναμένω να δω πότε θα γίνει ο ota update και σ' εμένα. Αυτό που λέτε πως μπορούμε να την βάλουμε εμείς manual πιο αρχείο πρέπει να πάρουμε ? Δεν θέλω να το κάνω το κινητό root κλπ απλά να τρέξω το αρχείο και να γίνει το update δεν θέλω να μπλέξω με bootloader και τα σχετικά γιατί φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία και μπρικάρω το κινητό μου.
-
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν στείλω με το xiaomi ένα sms επιλέγω σε ποιον θέλω να το στείλω και όλα οκ, όταν όμως αυτό το πρόσωπο μου απαντήσει μου έρχεται νέο μήνυμα και όχι απάντηση εκεί που έγραψα εγώ και αντί να γράφει έστω το όνομα του αφού τον έχω στις επαφές μου τον γράφει σαν +30697 κλπ κλπ τι μπορεί να συμβαίνει ?
-
Έχω το Xiaomi mi Max. Αυτή η νέα έκδοση Nougat πότε θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση το κινητό μου πατώντας απλά το κουμπί της αναβάθμισης ? Θα γίνει έτσι κάποια στιγμή ή θα πρέπει να κάνω όλη την διαδικασία που γράφει στην αρχή το post αυτό ?
-
Παράθεση από Kostas.Tzav: “Παιδιά καλησπέρα. Στις 18/12 αγόρασα το Redmi 4 Pro 3/32 GB από το gearbest.com με Unregistered Air mail service. Η αποστολή γίνεται με PostNL. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχουν περάσει 29 μέρες(εργάσιμες, υπολογίζοντας και τις αργίες) και δεν έχει γίνει κάποια ενημέρωση ως προς το που βρίσκεται το τηλέφωνο. Tracking Number: RS737303600NL. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τι κάνω? Υπάρχει πιθανότητα να έχει χαθεί το πακέτο? Θα περιμένω άλλη μια εβδομάδα να δω μήπως είμαι τυχερό…
-
Αφαίρεση google apps ?
ΜήνυμαΜήπως ξέρει κανείς πως μπορούμε κάποιο προεγκατεστημένο πρόγραμμα της google στο Mi Max ?