Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
Αποστολή από mygad
ΜήνυμαΠαράθεση από Manos727: “οκ αλλά το τελευταίο μου τα χάλασε!δλδ θα περιμένω άλλες 15 μέρες?? Χάχα με τπτ!!πιο εύκολα να πήγαινα εγώ Κίνα ο ίδιος ” Δυστυχώς αρκετές εταιρείες το κάνουν αυτό και εννοείτε δεν είναι σωστό. Δηλαδή δεν έχουν stock, όταν εσύ παραγγείλεις δεν στο λένε για να μην χάσουν τον πελάτη και μετά από ημέρες σου ξεφουρνίζουν ένα "να όπου να ναι στο στέλνουμε" και τέλος πάντων αυτό είναι άσχημο για εμάς που ήμαστε Ευρώπη και πρέπει να περιμένουμε άλλο ένα μήνα να το πάρουμε. Αυτό …
-
Αποστολή από mygad
ΜήνυμαΤο δρομολογείτε προς αποστολή για εμένα σημαίνει πως ακόμη ούτε καν στο έχουν στείλει. Δεν το έχουν καν καταθέση στο ταχυδρομείο τους. Προφανώς δεν θα είχαν στοκ. Οπότε από την ημέρα που θα σου δώσουν το κωδικό register από τότε να αρχίσεις να μετράς μέρες. Βάλε χοντρά χοντρά 15-30 ημέρες.
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
ΜήνυμαΠαράθεση από Panagiotisky: “Καλημέρα.... Εχω κάνει παραγγελία απο Banggood ενα κινητο RedMi3s. H αγορα εγινε 7-12-16 , και η αποστολη ξεκίνησε 9-12-16 Ship From:HK . Το δέμα εχει tracking RUxxxxxxxxCH . Εδώ και καιρό έχει κολλήσει στο ίδιο μέρος. Καμία ιδέα? Origin (Carrier) Switzerland(Swiss Post) Destination (Carrier) Greece(ELTA) In Transit Latest Event -- 2016-12-20 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point =============== Ιαν 19th 2017, 11:34am =============== εαν …
-
Παράθεση από XStergios: “Καλημερα τελικά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τις ενημερώσεις των ταχυδρομείων, πριν 10 λεπτά μου το έφερε πάντως ο ταχυδρόμος. Από περιέργεια θα μπω στο 17 Track αλλά κ στα ΕΛΤΑ να δω τι βγάζει. Χθες βραδυ που έγραψα εδω, μου το έδειχνε ΚΔ κ μάλλον ήταν Αθηνων, πως γίνεται να παρέλαβα σήμερα στη Ρόδο. Το θέμα είναι πάντως ότι το πήρα τελικά. Καλά αποτελέσματα κ στους υπόλοιπους. ” Σε όποιον γράφει ΚΔ σημαίνει πως είναι στο Κέντρο Διαλογής Αθηνών. Από εκεί και έπειτα είν…