Παράθεση από Tseligas2000: “Και εγώ έχω την ίδια εντύπωση γιατί με την 10 έχω βάλει 2 ρομ (την προηγούμενη και την τελευταία) μέχρι τώρα και έχω θέμα με το σημα ” Αναρωτιέμαι τι να φταίει. Μιλάμε είμαι δίπλα και δεν χαμπαριαζει
Και εγώ έχω θέμα με το wifi αλλά όχι μεμολα τα ρούτερ. Τώρα βρίσκομαι πχ 4 μέτρα από το ρούτερ και έχω μια γραμμή. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι γενικά έχει χάσει αρκετή απόδοση το κινητό. Νομίζω από τότε που γύρισε σε miui10 αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος
προς το παρών εγώ Update δεν με βλέπω να κάνω πάντως. μια χαρα είναι με 6.0 δεν θα μου λείψει κάτι απο oreo . γενικά πέρα απο ui αλλάζει κάτι ουσιώδες;
Λοιπόν, νεο πρόβλημα . πετάει error κατά το flash ERROR: STATUS_SEC_IMG_TYPE_MISMATCH (0XC002002A) hint: verified boot is enabled please download signed image. υποθέτω δεν κάνει η ρομ ? κατέβασα το cust.img όπως έλεγε το guide γιατί στην αρχή έλεγε large file αλλά πάλι τίποτα. επίσης τώρα το κινητό δεν μπουτάρει. έχει κολλήσει το mi logo EDIT: άλλαξα version sptools. και δούλεψε ( SP Flash Tool v5.1620) οι καινούργιες εκδόσεις δεν δουλεύουν! πάμε τώρα να κάνουμε ότι μπορούμε χχαχα
καλησπέρα. πάω στο site της xiaomi και δεν βρίσκω fastboot rom για το redmi pro. αυτ'η κανει; MIUI 8 China Stable ROM V8.5.3.0.MHQCNED for Redmi Pro Released! Download Here!! - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ή αυτή?
λοιπον μαλλον είναι ενεργοποιημένο το debugging C:\adb>adb devices List of devices attached * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * 9LV4GMNJUOFAZDEE device το βλέπει ο υπολογιστής αλλά δεν έχω πρόσβαση στα αρχεία
Καλησπέρα. Φίλος μου έφερε την συσκευή του και φυσικά είχε vendor rom. Του ξέχασε το pattern που είχε βάλει και δεν μπορεί ναπει στο κινητό να σώσει τα αρχεία. Bootloader κλειδωμένος. Η τον θα μπει official φυσικά απλά αυτή τη στιγμή θέλουμε να σώσουμε τα αρχεία. Δεν έχει συνδέσει και το mi account του να έκανα από εκεί reset το password.