Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 389.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
εμένα το κάνει όταν αφαιρώ μία εφαρμογή
-
αυτό με τα εικονίδια είναι μία επιλογή. δεν θυμάμαι που ήταν αλλά νομίζω την είχα βρει
-
σε redmi note 3 pro η εφαρμογή scanner crusharei όταν πατας στην επιλογή document. και επίσης το google camera συνεχίζει αν μην δουλεύει. είχα θέμα και με το gboard. κόλλαγε απίστευτα αλλά έφτιαξε με delete data
-
Οπως έγραψα σε λάθος θέμα σε kenzo κρασαρει η Google camera. Wipe data δεν έκανε κάτι
-
20 μέρες εμένα με priority eu express ( dpd uk)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
καλησπέρα πήρα ένα rice cooker της Xiaomi Mijia έβαλα το mi home app. το σέταρα σε mainland chine etc και δεν μπορώ ακόμα να το καταλάβω 100% πως δουλεύει. δεν βρίσκω τις επιλογές ανά τύπο ρυζιού ή την λίστα με τις συνταγές ( μου φορτώνει μόνο 4) αν κάποιος έχει την ίδια συσκευή και έχει βγάλει άκρη θα εκτημούσα μία βοήθεια. ευχαριστώ