Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 389.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Όπως και να έχει... Μπορεί κάποιος να είναι κλέφτης. Γενικά δεν είναι σωστό κάτι τέτοιο. Και εδώ μέσα που λες μία παρέα είμαστε, τα βλέπουν περισσότεροι από 10 000, άσχετο αν γράφουμε μόνο μερικοί. ” και μην ξεχνάμε και το google
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
Μήνυμαθα τους έπεσε ο σάκος απο το φορτηγό
-
-
έκανες Login με το Mi account σου στην συσκευή πριν κάνεις το unlock?
-
θα λάτρευα ένα Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
πολύ σωστά όσα είπες φίλε μου μπράβο. πολύ σωστά έβαλες και το κείμενο με τα πράσινα γράμματα. τα παιδιά εδώ ότι κάνουν το οποίο είναι εξαιρετικό το κάνουν γιατί γουστάρουν να το κάνουν και το κάνουν τζάμπα στον ελεύθερο τους χρόνο. όποιος δεν το εκτιμάει αυτό είναι γαϊδούρι. δεν είναι απαραίτητο να κάνεις δωρεά ή συνδρομή VIP για να το εκτιμήσεις , αλλά απλά να δείξεις ότι δεν το έχεις δεδομένο. προσωπικά έχω κάνει και δωρεά και VIP απο επιλογή γιατί με έχουν εκπλήξει τα παιδιά.
-
διάβασα στο dr.android για την footej camera τεστ μεταξύ αυτής και miui Imgur: The most awesome images on the Internet δεν βλέπω κάποια ουσιώδες διαφορά εδώ αλλά έχει ωραίο μενού και πολύ καλύτερο autofocus δοκιμάστε και εσείς να πάρουμε στρογγυλή άποψη είναι και δημιουργία Έλληνα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.footej.camera&hl=en