Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 92.

• Πολλά μπράβο για την πρωτιά, την άξιζαν τα παιδιά εδώ μέσα για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν. Συγχαρητήρια.

• Καλησπέρα παιδιά Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους. Αναβάθμισα και εγώ το τηλέφωνο μου από xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.4.0.zip στην xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.zip Να πω ότι ακολούθησα ακριβώς τον οδηγό ο οποίος είναι καταπληκτικός. Θα ήθελα όμως να αναφέρω κανά 2 μικρά προβληματάκια μήπως συμβαίνουν και σε άλλους, το πρώτο είναι ότι μόλις ακουμπάω το δακτυλικό αποτύπωμα ενεργοποιήτε η οθόνη, κλειδωμένη μεν αλλά ανοίγει το φως μόλις το ακουμπ…

• Έχω ψηφίσει 5 φορές πάμε για άλλη μια σήμερα kahibilli Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλή επιτυχία παιδιά. user:kahibilli

• Καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι, από την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.4.0.zip για να πάω στην xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.5.0.zip πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση ή απλά dalvic cache + cache;

• Ευχαριστώ για την απάντηση, θα μπορούσε να μου πει κάποιος η rom Gkalen που διαβάζω τι ακριβώς είναι και τι διαφορά έχει από την stable;

• Καλησπέρα, τώρα κατεβάζω και εγώ την stable 8 kenzo να την βάλω, θα της κάνω καθαρή εγκατάσταση ώστε να μπορώ να βγάλω σωστά συμπεράσματα. Να ρωτήσω και κάτι, αναβάθμιση σε android 6 θα γίνει κάποια στιγμή;

• Παράθεση από geoanto555: “Είναι πάρα πολλά τα 20.. Θα βγάλει την μπάρα σε 3-4 και μετά θα κάνει άλλα 3-4 να ανοίξει.. ” Παράθεση από geoanto555: “Εγώ το έχω ανοιχτό δεν έχει να κάνει.. Πάρτο εσύ το κινητό γτ έτσι δεν βγάζουμε άκρη.... χαχα @kahi ακόμη;; ” Όλα πήγαν καλά, άνοιξε κανονικά, ευχαριστώ πολύ παιδιά.

• ok πατησα reboot και περιμένω, πήγε πάλι στην μαύρη οθόνη χωρίς να μου βγάλει την μπάρα πάλι, λογικά πρέπει να μου βγάλει στο κάτω μέρος της οθόνης μια μπάρα να φορτώνει, πόση ώρα κάνει συνήθως να βγάλει αυτή την μπάρα; Την προηγούμενη φορά την έβγαλε σχεδόν αμέσως και σε 20 λεπτά είχε τελειώσει.

• Παράθεση από geoanto555: “Το σβήνεις και το ανοίγεις κρατώντας τα volume + & power. Κάνε πάλι wipe τα dalvik, cache,data ” μου γραφει με κοκκινα γραμματα updater process ended with error 7 error installingf zip file sdcard1/xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.2.2.0 updating partition details done δεν την βρισκει στην sd καρτα για να την εγκαταστήσει;

• Θα το κάνω αμέσως, σε ευχαριστώ.

• Ναι είμαι σίγουρος ότι κατέβασα την σωστή xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.2.2.0 πως ξανά φλασάρω έτσι όπως είναι τώρα με μαύρη οθόνη; Απλά το σβήνω και το ανοίγω και θα με πάει στο twrp

• Καλησπέρα, πήγα από το twrp με advanced wipe /dalvik cache,cache, data, system, internal και έκανα μια καθαρή εγκατάσταση την stable 7.2.2.0 απο την stable 7.5.1.0 την οποία φορούσα. Είναι όμως τώρα εδώ και πάνω από μια ώρα που έχει βγάλει το σήμα mi στο κέντρο της οθόνης δεν έχει βγάλει ακόμα την μπάρα που γεμίζει και το τηλέφωνο είναι αρκετά ζεστό. Έχει γίνει κάτι λάθος ή πρέπει να το αφήσω ακόμα και είναι φυσιολογικό να κάνει τόση ώρα;

• RE:

kahi - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πας μέσω twrp με advanced wipe /dalvik cache,cache και υποχρεωτικά data... Από κει και πέρα ότι κάνεις καλό είναι..” Ευχαριστώ θα κάνω και system + internal και θα την περάσω από την κάρτα sd --Redmi note 3 pro--

• Καλησπέρα, φοράω την σταθερή έκδοση 7.5.1.0 αν θέλω να πάω πίσω σε κάποια παλαιότερη έκδοση ελληνικής σταθερής ρομ μπορώ να πάω μέσα από twrp να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση και θα είναι οκ; ή χρειάζεται και κάτι άλλο αν θέλεις να πας σε παλαιότερη έκδοση από αυτήν που φοράει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “wipe dalvic cache, cache, data, system. Install την νέα ρομ. σ.σ. καλό θα ήταν να έκανες wipe και τον internal(προσοχή....θα σβηστούν ΟΛΑ!) αρκεί να έχεις περάσει το zip σε κάποια sd.” Δεν έχω sd οπότε αυτό δεν θα το κάνω, μπορώ να βάλω και παλαιότερη rom; τώρα έχω την 7.5.1 μπορώ να περάσω την 7.2.2 --Redmi note 3 pro--

• Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση με το twrp την 7.5.1 --Redmi note 3 pro--

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kahi: “Εσείς παιδιά που έχετε βάλει 7.5.1 αξίζει να την βάλουμε έχει κάτι νέο να μας προσφέρει ή να περιμένουμε να βάλουμε κατευθείαν την 8; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Από την 7,3,2 είναι πολύ καλύτερη. Από την 7,2,2 δεν ξέρω.. δύσκολο το αποτέλεσμα..” Καλησπέρα, διαπίστωσα μετά την αναβάθμιση από την 7.3.2 στην 7.5.1 ότι ζεσταίνεται πολύ περισσότερο από την προηγούμενη έκδοση, είναι ζεστό ακόμα και όταν είναι στην αναμονή με σβηστεί οθόνη, θέλω να …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kahi: “Αν είναι τόσο εύκολο και έχεις λίγο χρόνο πες μου να το κάνω με twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή. Βάζεις μέσα την ρομ(ζιπ) χύμα στον αποθηκευτικό χώρο. Κλείνουμε το τηλέφωνο. Πατάμε ταυτόχρονα το volume +(πάνω) και το power μέχρι να δούμε το mi logo. Μέσα στο twrp μπαίνουμε στο wipe/advanced wipe/dalvik art cache,cache και swipe από κάτω.. Γυρίζουμε τέρμα πίσω και πατάμε install .. βρίσκουμε την ρομ. πατάμε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kahi: “Εσείς παιδιά που έχετε βάλει 7.5.1 αξίζει να την βάλουμε έχει κάτι νέο να μας προσφέρει ή να περιμένουμε να βάλουμε κατευθείαν την 8; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Από την 7,3,2 είναι πολύ καλύτερη. Από την 7,2,2 δεν ξέρω.. δύσκολο το αποτέλεσμα..” Εγώ έβαλα για πρώτη φορά την 7.3.2 είμαι πολύ ευχαριστημένος, ποτέ δεν μου κόλλησε και είναι πολύ γρήγορο, το μοναδικό μελανό σημείο που βρίσκω είναι όταν σερφάρεις με 3G ή 4G ζεσταίνεται πολύ, μετά α…