Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 60.
-
Ευχαριστούμε, για να δούμε... Ξέρει κάποιος αν είναι stable το magisk με lucky pitcher?
-
Όλα καλά σε mi 10, εκτός του mi Connect που βγάζει σφάλμα σε κάθε επανεκκίνηση, του mi updater που εκτελείτε αυτόματα και το κλείνω χειροκίνητα και το GPS που στην επανεκκίνηση πάντα είναι ανοικτό. Η εγκατάσταση έγινε μέσω του νέου TWRP απαυθειας από το κινητό και έγινε σωστά αποκρυπτογραφηση και εισαγωγή pin κλειδώματος. Ξέρεις κάποιος αν μπορώ να εγκαταστήσω και magisk και lucky patcher ή θα έχω πάλι corrupted data partition???
-
[scallout][/scallout]Παιδιά ελπίζω να μην κάνω λάθος αλλά καταλαβαίνω από εδώ ότι βγήκε νέα twrp που κάνει decrypt και μπορούμε να την περάσουμε σε MI 10 χωρίς να κάνουμε κάθε φορά εκκίνηση μέσα από fastboot για να φλασαρουμε. Ιδού : [RECOVERY][3.5.0-0][UNOFFICIAL] TWRP Xiaomi Mi 10 [umi] | XDA Developers Forums Features: - Decryption works - Otg work - Flash - Mtp/adb - F2FS support - Fastbootd - Adb sideload - Backup restore and image flash (system-vendor-product) Update: Τη φλασαρα απροβλημάτ…
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω mi 10. Συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε την recovery by Lrteam και περνάμε τη ρομ μέσω fastboot boot twrp? Έχουμε λειτουργικό recovery να φλασαρουμε μόνιμα ώστε να μη χρειαζόμαστε PC κάθε φορά; Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από leobahlis: “dirty flash = ok mi9t so far so good... thanks devs one doubt: i saw in battery optimization (in configs) that some apps are no optimized (permissions, weather, whats, xiaomi tools, mi account...) but i can optimize it.... when reboot they return to "non optimized"...its normal? ” This keeps happening for quite some time now. Actually, it is present since I first flashed xiaomi miui rom when I bought my mi 10 last November.
-
Και σε mi 10 πάλι τα ίδια με mi Connect. Έχουμε καμία ενημέρωση για twrp συμβατό για flash?
-
Συνεχιζουμε να μην έχουμε recovery σε mi 10 και να κάνουμε fastboot boot Lrteam recovery?
-
Σε mi 10 όλα καλά φαίνονται προς το παρόν, πλην στο Android auto είχα soft reboot όταν σύνδεσα κινητό με αυτοκίνητο.
-
Καλησπέρα. Ξέρουμε αν υπάρχει λειτουργική twrp για τη rom σε mi 10,να την εγκαταστησουμε μόνιμα να μην κάνουμε boot από pc κάθε φορά που θέλουμε twrp? Με το magisk συνεχίζουν τα προβλήματα;
-
Παιδιά βγήκε twrp για miui 12 που να υποστηρίζει decryption και pin code? Ή εξακολουθούμε να κάνουμε fastboot boot 0623 by Lrteam? Δεν έχω καταλάβει. Που βρίσκουμε τη νέα twrp, κυκλοφόρησε και για mi 10; Ευχαριστώ.
-
Πέρασε σε mi 10, δεν έχω ακόμα εντοπίσει τυχόν bugs. Το πέρασα με τη γνωστή Lrteam twrp rom 0623, δεν ξέρω αν υπάρχει twrp συμβατή για flash μόνιμο και όχι boot για mi 10. Θέλω να κάνω root αλλά φοβάμαι γιατί δύο φορές παλιά έχασα όλα τα data.
-
Επίσης, εξ ακολουθούμε νομίζω να μην περνάμε magisk γιατί καταστρέφει το data partition;
-
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους! Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με τα twrp. Σε mi 10 συνεχίζουμε μόνο boot recovery αυτή την LR team από mifirm ή περνάμε κάποια άλλη σταθερή που να μην ξεκινάμε πάντα από pc με fastboot boot recovery? Ευχαριστώ.
-
Προσοχή SOS: Σε mi 10 umi στα δεδομένα δεν υπάρχει η επιλογή για dual sim data. Στην προηγούμενη dev rom υπήρχε η δυνατότητα να είναι και στις δύο sim ενεργά δεδομένα. Επίσης, δεν έχω 4g+ aggregation ούτε στην τελευταία ούτε στην προηγούμενη. Χάθηκε ξαφνικά με την εγκατάσταση της τελευταίας ενώ μέχρι την προηγούμενη υπήρχε το 4g+ ανάλογα την κάλυψη. Τώρα στα ίδια σημεία δεν υπάρχει. Εφαρμογές μου δείχνουν lte-a 800+1800 αλλά δε μένει σταθερό και γυρνάει σε 800 σκέτο. Καμία ιδέα;
-
Θα μπορούσε κάποιος με 4g ή καλύτερα και 5g να μου πει τι είναι επιλεγμένο στα δίκτυα πατώντας το *#*#4636#*#*?
-
Έχω περάσει τη rom σε mi 10 που κανονικά στην Ευρώπη είναι μονοκαρτο αλλά έχει ξεκλειδωθεί η δεύτερη sim με τη rom που έχει source σε κινέζικη ρομ. Έχω το εξής θέμα. Όταν αλλάζω κάρτα για χρήση δεδομένων κάποιες φορές ανοίγουν και κλείνουν τα δεδομένα συνεχόμενα χώρος να μπορεί η δεύτερη sim να συνδεθεί. Αυτό συμβαίνει πάντα με οποία κάρτα έχω sim2. Στο *#*#4636#*#* ποια λειτουργία δικτύου να επιλέξω; Εννοώ ποιο συνδυασμό bands? Πιστεύω ότι εκεί οφείλεται το πρόβλημα. Συνδέεται με λάθος συνδυασμ…
-
Σε mi 10 umi όλα καλά πλην της γνωστής ήδη σίγαση και ότι εξακολουθουμε να bootαρουμε τη μονολη λειτουργική twrp 0623 αν θυμάμαι σωστά χωρίς εγκατάσταση twrp. Αυτό πρέπει να δούμε πως θα φτιάξει για να μην εξαρτωμαστε από το pc. Επίσης, ΔΕ δοκιμάζω καν να flashαρω magisk γιατί έχω καταστραφεί με αυτό άπειρα....
-
Δεύτερη φορά που την πατάω με το magisk 21.1 και κάνω wipe και όλα από την αρχή. Μακριά. Σε mi 10.