Ειναι ξεκλειδωτο το τηλέφωνο Κάτι τρέχει με την 9 =============== Νοε 19th 2017, 6:56pm =============== Makis 1024 δεν το ήξερα αυτό .Θα δοκιμάσω Ευχαριστώ
Να πω και εγώ κάτι περίεργο που μου συμβαίνει. Έχω βάλει fastboot ROM την global beta για να έχω miui 9 . Όλα καλά και φυσικά έχασα το custom recovery που είχα . Λέω θα το βάλω εκ των υστέρων μέσω ADB εντολών . Το κάνω και κολαει στο μπουταρισμα στο logo Xiaomi . Μπαίνω πάλι recovery και φλασαρω από εκεί την ίδια Ρομ Πάλι δεν μπουταρει . Αναγκαστικά τρέχω miflash και βάζω πάλι την Ρομ και όλα καλά . Κάποιο κλείδωμα έχει miui 9 με τα custom recovery
Μπορείς να γράψεις στο powershell αλλά δεν σε αφήνει να τρέξεις εντολές όπως adb devices . Πρέπει να τη γράψεις κάπως έτσι. ".adb". =============== Νοε 6th 2017, 10:10am =============== Το recovery που αναφέρεις έχει άλλη διαφορά εκτός της μετάφρασης στα Ελληνικά από το 3.02 που κυκλοφορεί ευρέως;
Με shift και δεξι κλικ βγαζει σαν επιλογη το powershell και εκει δεν σε αφηνει να τρεξεις πχ adb services . Ετρεξα terminal σαν admin και δουλεψε . Ποιο recovery θεωρεις καλιτερο για note 4 MTK ?
Σήμερα μετά από καιρό έκανα μέσω fastboot καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας global stable και έχασα το custom recovery που είχα . Πώς το εγκαθιστω πάλι; Πώς ελέγχω αν το τηλέφωνο είναι πάλι κλειδωμένο;
akilleas ποιον οδηγο ακολουθησες ? γιατι δεν μπορω να ξεκλειδωσω το redmi note 4 με τιποτα Εβαλες πρωτα china dev ? Αν ναι πως ? Meso tou updater της συσκευης ?
Εδω και αρκετους μηνες εχω την εκαστοτε τελευταια dev αλλα επαψε να λειτουργει και στη συνεχεια αρνειται να εγκατασταθει η εφαρμογη myWind .Λογω αναγκης εγκαθιστω viper αλλα δεν με αφηνει να προσθεσω επαφες .Λεω ας δοκιμασω την τελευταια stable και κανω καθαρη εγκατασταση .Βαζω τις εφαρμογες μια μια και η myWind δεν , ενω το viber τα ιδια. Καποια εκδοση που να δουλευει στα σιγουρα το viber ? Οι παραπανω εκδοσεις ειναι οι global