Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.

• Σε μενα δουλευουν κανονικα, αλλα πολλες φορες αργουν να ανταποκριθουν, παταω 2-3 φορες να "ξυπνησει, εικαζω οτι ειναι παραφορτωμενο στα apps (εχω ακομη την official rom)

• Mi pad kai elliniki rom

nek4d - - Mi-Pad (Mocha)

Μήνυμα

Μπραβο παιδια, keep up the good job

• Security Center της Xiaomi για Mipad

nek4d - - Mi-Pad (Mocha)

Μήνυμα

Νομιζω ειναι αρκετα "βαρυ"/φορτωμενο ήδη, υπαρχει καποιος λογος ή πλεονεκτημα να προστεθει αυτη η εφαρμογη?

• Τι εβαλες τελικα ?

• Πέρασμα ελληνική Stable σε Mipad

nek4d - - Mi-Pad (Mocha)

Μήνυμα

Τι εβαλες τελικα ?

• Mi pad προβλημα φορτισης

nek4d - - Mi-Pad (Mocha)

Μήνυμα

Τι φορτιστη χρησιμοποιεις? Δοκιμασες με καναν αλλον?

• Το κρατησα με την official με χωρα Τσεχια (πλησιεστερη διαθεσιμη) και ειμαι ευχαριστημενος. Θα ηθελα ομως να κανει κανα ΟΤΑ update, αλλα δεν...

• Πανεμορφο παντως. Μου ηρθε ελλατωματικο κομαμτι και το επεστρεψα, πηρα απο αλλου το mi pad 1, που εχει αρκετες διαφορές.

• Μόλις to παρέλαβα

nek4d - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Καλο ειναι να το φορτιζεις με φορτιστες για ταμπλετ (2Α) και οχι απο Η/Υ ή απλο φορτιστη κινητου.

• Γενικά για το Mi Pad 2

Μήνυμα

Τελικα παρελαβες? Για θηκη ανοιξα ενα θεματακι για γνησια, λογω επιστροφης ελλατωματικου ταμπλετ (ναι, στην οθονη, μαλλον τα χτυπανε πολυ στην μεταφορα). Στειλε pm αν ενδιαφερεσαι. Πηρα απο αλλου το mi pad 1, με μαιμου θηκη απο ebay, ok φοριεται, αλλα καμια σχεση με την γνησια, που ειναι στολιδι, εφαρμοζει τελεια, εχει ποιοτητα που φαινεται η διαφορά παρα πολυ. Αναζητησα γνησια για το v1 αλλα δεν βρηκα.

• Mipad 2

Μήνυμα

Για το λιγο που το κρατησα, μου φανηκε καλη η official.

• Mi pad 2 και Παιχνιδια

Μήνυμα

Ενδιαφερον ερωτημα, βρηκες ακρη τελικα ?!

• Mi PAD2 & Google Play

Μήνυμα

Εχει λυθει αυτο το θεμα, να σημ οτι μπορει να χρειαστει να ξεγελασεις το playstore για καποιες μη-συμβατες εφαρμογες.

• Root το MiPad2

Μήνυμα

Γιατι να μην περασεις μια και καλη νεα ρομ ρουταρισμενη?

• MiPad 2 αναβάθμιση σε Marshmallow;

Μήνυμα

Υπηρξε εξελιξη στο θεμα αυτο? Βγηκε Marshallow?

• Mi pad 2 απο που;

Μήνυμα

Διαλεξες τελικα μαγαζι? Κατα καιρους το βγαζει σε καλη τιμη το banggood, με κουπονι ομως.

• Play Store Not Working

Μήνυμα

good job Pagio, με αυτα θα δουλεψει σιγουρα.

• mipad2 [SOLVED]

Μήνυμα

Βρηκες λυση τελικα με την official ?

• mipad 2 ασυμβατες εφαρμογες ?

Μήνυμα

Βαζοντας αλλη ρομ, μηπως αλλαζει το id και βελτιωνεται το θεμα?

• geekbuying=ειναι γνησιο πιστευω Κριμα παντως που φαινεται ελλατωματικο, ειχα παραλαβει και εγω ελλατωματικο κομματι στο touch screen, οποτε ηθελε δουλευε, αμα το κλειδωνα με pattern μετα αγανακτουσα να το ξεκλειδωσω, το εστειλα πισω, μου ειπαν επισκευη, μου κακοφανηκε να επισκευσαω κατι που αγορασα εως καινουργιο, ζητησα refund και πηρα απο αλλου το v1 πολυ φθηνοτερα. Παντως μου φαινεται περιεργο να ερχονται ελλατωματικα κομματια xiaomi, εικαζω οτι ταλαιπωρουνται οι οθονες κατα την μεταφορα...