Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 105.
-
Τώρα Σάββατο είναι όλοι κλειστά.. Αν και στα ΕΛΤΑ μου είπαν ότι δε βρίσκουν κάτι με αυτόν τον αριθμό της chronopost, στο Google είδα ότι Κρυονέρι η Acs έχει γραφεία, ενώ τα ΕΛΤΑ έχουν κέντρο διαλογής και αποθήκες. Σκέφτομαι το άκυρο.. να πάρω να τους δώσω ότι στοιχεία για μένα και για το δεμα, πχ βάρος και πιθανή μεταφορική και να τους παρακαλέσω να κοιτάξουν Μήπως το βρουν και τραβηχτω από εκεί.. Αλλά δε νομίζω.. Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πηρα γενικοτερα στα ελτα στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτι δε βρισκουν καποιο δεμα με αυτον τον αριθμο και πως λογικα θα το εχει αναλαβει καποια ιδιωτικη εταιρεια.. Ε και πηρα acs οπως ειπα! Εστειλα mail στη dpd στη διευθυνση απο το λινκ του @NasDriver και αναμενω.. θα το πιεσω μηπως και βγαλω ακρη εστω να τραβηχτω εκει..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “άλλον εδώ είσαι INTERATTICA DPD - ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΕ Γενικά απ' όσα βρήκα σχετικά με DPD παίζει να το έχει και η ACS αι να μην το έχουν πάρει χαμπάρι...” Το site τους παίζει να το έχουν ρίξει αναρχικοί. Τσέκαρε το! Θα πάρω τηλέφωνο. Σε ευχαριστω Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα. Αν και προκειται για παραγγελια απο το gearbest, ανοιγω αλλο thread γιατι δεν αφορα αυτο. Το δεματακι ερχεται με Chronopost. Μετα απο 12 μερες εκανε update και ελεγε * CHRONOPOST NETWORKS Inbound linehaul scan * Scan location : Kryoneri, Attiki - GR(depot 1251) Πανω που ειχα αρχισει να ανησυχω, ολα καλα λεω. Κανει update σημερα: * CHRONOPOST NETWORKS Consignment not delivered: address unknown or incorrect * Scan location : Kryoneri, Attiki - GR(depot 1251) Comment : Contact with sende…
-
τι λεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες :O
-
Που ακριβώς παίζεις san Andreas? Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ε εντάξει υπάρχουν κάποιοι κανόνες ας πούμε που ισχύουν universally Αλλά τόσα πράγματα δεν εχω ξαναδεί. Ας πούμε τόσα χρόνια φορτίζω με ό,τι να'ναι παράλληλα με τον εργοστασιακό.. Καλά για καλώδιο δε μιλάω καν.... Επίσης σχετικά με τη χρήση παράλληλα με τη φόρτιση.. αναφέρεσαι απλά στη μείωση της απόδοσης της μπαταρίας ή και σ και άλλο?
-
@NasDriver σκληρός Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΝαι ε? Όπως?