Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 105.
-
RE:
Μήνυμα@Roul huehuehue
-
Το μονο που μου ειπαν ειναι οτι δε χρεωθηκα απο το μηνυμα και να μην απαντησω/παρω τηλ, και προφανως δεν αρνηθηκε το ενδεχομενου καποιου malware =============== Νοε 30th 2016, 5:34pm =============== Νταξει οοοο,τι να 'ναι ομως.. Το mail το εστειλε ενας γνωστος απο το φαρμακειο που δουλευει γιατι δεν ειχε καρτα..
-
Χαιρετω το - soon-to-be - αγαπητο φορουμ. Προ ολιγου ελαβα το παρακατω μηνυμα στο κινητο μου: wtf.jpgΘα προσπερασω το wtf της ολης υποθεσης (πχ γιατι μου εστειλε μηνυμα στο κινητο μια διευθυνση email?, ή γιατι μια allegedly φαρμακευτικη εταιρια με ελληνικο domain να μπει στη διαδικασια για κατι τετοιο?, ή απο που πήραν τα στοιχεια μου?, ή το γεγονος οτι με λεει john, πραγμα που σημαινει οτι παιρνει απλα ως input καποια δεδομενα και στελνει αβερτα κλπ κλπ) Και θα μπω κατ'ευθειαν στο ψητο.. Google…
-
Δεν υπαρχει σιγουρη απαντηση, ουτε και σιγουρο αποτελεσμα, αλλα μεσα απο την εμπειρια σας, αν κανω μεσα στην εβδομαδα καποιες αγορες απο aliexpress (συμπεριλαμβανομενου και του πολυποθητου rn3 pro), πιστευετε οτι θα τις πιασω στα χερια μου φετος? Θελω να κανω κατι δωρακια και δεν ψηνομαι να δωσω νεφρο. Να διευκρηνισω οτι προφανως μιλαμε για free shipping (καποια registered και καποια οχι) ή low cost registered, και οχι για τιποτα expedited..
-
Αγορι chill.. Κι εγω χτες προχτες τα ξεδιαλυνα οποτε μη στο παιζω ειδικος.. - Redmi Note 3 PRO: ειναι απλα αυτο και αναφερεται στο μοντελο των 2/16 - Redmi Note 3 PRO Prime: ιδιο με το προηγουμενο, απλα ειναι η εκδοση των 3/32 - Redmi Note 3 PRO Prime Special Πιτα γυρω απ'ολα: Ειναι η εκδοση για την αγορα εξω απο την κινα, κυριως την Ινδια. Αλλιως γνωστη και ως "International", "Global", "Overseas", η οποια υποστηριζει και την 800αρα Οσο για τις Rom, αν θες αναλυτικα για καθε εκδοση (Global/Chin…
-
Ειχα παει ενα tablet turbo-x (ναι, ξερω...) για μια επισκευη στο πλαισιο γιατι σερνοτανε, και μου κανει ο τυπας που δουλευει στις επισκευες οτι εφαρμογες τυπου Clean Master και CM Security και γενικα cleaners και antiviruses κινητων "τα εβγαλαν επειδη τα ειχαμε και στους υπολογιστες για να βγαλουν λεφτα, ενω στην πραγματικοτητα δεν κανουν τιποτα και κανουν τις συσκευες να κολλανε". Αποψεις? Facts?
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΘα κανονισει να φτιαξει account να τσεκαρει online την κινηση της καρτας. Παιζει ο κινεζος να το εβαλε για να γλιτωσει τιποτα?
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΠεριμενει τελος του μηνα να δει οταν ερθει το χαρτι