Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από ThakiC: “Εχω την GTV 7.5. Stable και εχω παρει έγκριση απο xiaomi αλλα κολλάω στο 50% κάποια ασφαλή διαδικασία? Η παρακαλω αν γινεται να δω κάποιο καλο θεμα απ εδω μεσα να τ κανω ” Αφου έχεις ήδη GTV = Εχεις ξεκλειδώσει ήδη!! Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? ” Εχω miui 7greek rom απο την μανα του και θελω να περάσω τα 8. Και μετα να κανω αναβάθμιση Android εχω κανει την μιση διαδικασία ξεκλειδωματος bootloader και κολλαω στο 50% . ΥΓ: εκτος και αν μπορω να τα κανω ο…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕχω την GTV 7.5. Stable και εχω παρει έγκριση απο xiaomi αλλα κολλάω στο 50% κάποια ασφαλή διαδικασία? Η παρακαλω αν γινεται να δω κάποιο καλο θεμα απ εδω μεσα να τ κανω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ThakiC: “Καμιαα απάντηση ε? ” Εδώ είναι οι Stable ROM για την συσκευή σου => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-Note-3-PRO/#files Αν θέλεις να βάλεις Developer, θα πρέπει πρώτα να κάνεις Factory Reset (Εργοστασιακή επαναφορά) στην συσκευή σου, και μετά Flash την ROM. Developer ROM => https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6114-7-2-9-Xiaomi-Redmi-Note-3-PRO/ Σας ευχαριστώ όλους μαγκες θα βαλω αυτη που εστειλε το αλανι πανω γιατί βρηκα απο εδ…
-
Σε ευχαριστώ πολυυυ! Μπορω να τν κανω απ εκει που απλα λεει αναβάθμιση και απλα να βαλω τ αρχείο και να το κανει μονο του η καλυτερα απο υπολογιστή?
-
Καμιαα απάντηση ε?
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από pavlidisc: “Άρα, επανέρχομαι στην αρχική ερώτηση, από GTV 7.5.1.0 Stable, για να βάλω XTVR Stable 8.1.1.0 χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο; Λογικά όχι γιατί δεν αλλάζει καν η έκδοση Android. ” Πάρα πολλοί από εμάς στη μετάβαση MIUI δεν χρειάστηκε. Σε πολλούς άλλους όμως χρειάστηκε.Άρα εσύ κάνε το backup σου και δοκίμασε ” Εχω και εγω την ιδια rom σε redmi note 3. Εχω μπερδευτεί λιγο πηγα να βαλω αλλη ρομ πιο παλια κ ειχα κατεβασει λαθος ρομ παλι καλα το εσωσα. Μ…