Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
(2) μολις τωρα καταφερα να κανω root στην 4 2 7.δεν γινοταν γιατι ελειπε λεει το su binary.κατεβασα το framaroot 1 0 9 ανοιγμα πανω κουμπι εγκατασταση supersu κατω το τελευταιο λεει επανεκηνιση οπως ειναι παταμε το κουμπι και κανουμε.(1) συγνωμη πριν εχουμε εγκαταστησει το root checker kai supersu τρεχουμε το root chacker patame to koympi leei sfalma το κλεινουμε και μετα παμε στο (2) . τελος ανοιγουμε το supersu και δουλευει.εγω αυτο εκανα και πηγαν καλα σε xiaomi red rice.(εβαλα και εβγαλα πολ…
-
με το vroot μαλλον δεν υπαρχει προβλημα η θα γινει root η οχι δεν χαλαει κατι.και αν καταφερεις να αλαξεις και εχεις το updater δεν χριαζετε ξανα root βαζεις οποια θες.κατα 99% κατι με το supersu εκανα.παντος στην τελευταια δεν μου κανει root αλλα αλαζω rom κανονικα παρατηρησα οτι στην 4 2 7 δουλευει λιγο ποιο γρηγορα αλλα κουμπωνει λιγο ποιο αργα αλλα με μια τελεια ( . ) σημα. τελικα και το wifi καλα παει
-
δεν κατεχω και πολλα οπως ειπα και στην αρχη τωρα το vroot το κανεις εγκατασταση στο pc.αλλα και με κατι ντραιβερς που θα χρειαστουν τωρα που δεν ξερω.κανει κονεκτ με το τηλ και λεει ρουτ πατας και γινετε.μετα τα επεξα ολα για ολα με το supersu δεν καταλαβα τι πατησα (απο αγγλικα γες και νο) ειχα ομως στην sd την ν5 rom αυτο εκανε επανεκινηση εγω εκανα το σταυρο μου και με τη δυναμη του θεου πηρε την rom v5 απο κι και περα ειχε updater και εχω βαλει 5 με 6 ως τωρα και τωρα που γραφω εβαλα την τε…
-
οταν λες προβλήματα ενοεις αυτο (Αν έχεις την τελευταία multilag 4.1.24 version εγκατεστημένη απλά flashάρεις με τον γνωστό τρόπο από τον updater αυτό το ZIP => miuiandroid-HM1W-JHBCNAL5.0-root.zip και είσαι οκ. Οταν κάνει reboot και πας στο Security => Permissions θα μπορείς να ενεργοποιήσεις πλέον το ROOT Permission. ) αν ναι δεν εχω την multilag 4.1.24 version αν λες καπου αλλου μαλων κανω λαθος
-
καλησπερα εχω το ιδιο προβλημα με τον pantjohn με το cpu-z μου βγαζει android 4.2.2 display JHBCNAH 4.0 kernel 3.4.5 (JHBCNAH 4.0) πως θα κανω root? αυτο το (με τον γνωστό τρόπο από τον updater) και ιδικα το (updater) δεν μπορω να το βρω με τιποτα θα μπορουσατε βημα βημα? ευχαριστω!! (συγνωμη για οτι λαθος στο μυνημα ειμαι νεος) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/259/
-
Προβλημα με εφαρμογες
Μήνυμακαλησπερα εχω το ιδιο προβλημα με τον pantjohn με το cpu-z μου βγαζει android 4.2.2 display JHBCNAH 4.0 kernel 3.4.5 (JHBCNAH 4.0) πως θα κανω root? αυτο το (με τον γνωστό τρόπο από τον updater) και ιδικα το (updater) δεν μπορω να το βρω με τιποτα θα μπορουσατε βημα βημα? ευχαριστω!!