Μιας και το Redmi Note 3 είναι από τα κινητά της εταιρίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σίγουρα θα υπάρχει αναβάθμιση σε Nougat.Πάντως και η MIUI 9 μια χαρά είναι προς το παρόν.
Γεια σας παιδιά! Η αδερφή μου έχει εδώ και 2 χρόνια το προαναφερθέν κινητό .όμως εδώ και κάποιες μέρες πατάει να το ενεργοποιήσει και απλά επαναλαμβάνεται το μήνυμα καλωσορίσματος στην αρχή....Λες και είναι GIF.Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσουμε MIUI μέσα στο κινητό ή κάποια άλλη Rom;
Παράθεση από Krasdimi: “για διέστε λίγο εδώ....το κάνει σε κανενανα;;;; phone lags during incoming call:phone lags during incoming call - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Με έγινε δύο φορές όταν με πήραν τηλέφωνο...ενώ έσυρα το εικονίδιο της απάντησης ,λαγκαρε η συσκευή με το φλας πίσω να συνεχίζει να αναβοσβήνει...το επανέφερα βάζοντας το σε flight mode...τι φάση; ” Έχω πάθει το ίδιο ενώ όμως ήθελα να κλείσω το τηλέφωνο.Και να συνεχίζει ο χρόνος να μετράει και η κλήαη να μην κλείνει με…
Να ρωτήσω ρε παιδιά.Αν δεν περάσω καμιά φωτογραφία στη μνήμη του κινητού,θα μου φορτώσει τις φωτογραφίες από το Cloud της Xiaomi; Να σημειωθεί ότι έχω την τελευταία επίσημη Global Stable.
Παιδιά δεν ανοίγουν με τίποτα τα δεδομένα της Q στη δεύτερη θύρα. Έκανα επανεκκίνηση και τίποτα. Η Cosmote από την άλλη στην πρώτη θύρα λειτουργεί άψογα. Τι τρέχει; =============== Μαρ 31st 2017, 4:43pm =============== Παιδιά βρήκα τη λύση, ας κλείσει το θέμα.
Παιδιά τι τρέχει με το kenzo μου; Έχω την τελευταία global stable και έχω συνεχώς πρόβλημα με τις φωτογραφίες.... Όλο σβήνονται Thumbnails ή κάνω μεταφορά εικόνων και μετά χάνονται στα άλμπουμ που τα έβαλα... Δεν υπάρχουν...