Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 24.
-
Παράθεση από amavroudis: “Πριν κάνεις κάτι hardcore βάλε το απλά σε 3g μόνο και δες αν στο κάνει πάλι. Μπορεί να οφείλεται στο volte. ” Πόσο δίκιο έχεις. Όντως φταιει το volte. Μόλις απενεργοποίησα το 4g έστρωσαν οι κλήσεις. Πήρα τηλέφωνο τη vodafone και τους έκραξα που μας έχουν μια βδομάδα χωρίς τηλέφωνο και όλο το κοιτάζουν. Τους έδωσα τη λύση στο πιάτο για να με συνδέσουν με το τεχνικό τμήμα. Απενεργοποίησαν λέει το volte αλλά πάλι το κάνει με 4g ενεργοποιημένο. Τώρα το ξαναγύρισα σε 3g και …
-
Kαλησπέρα, κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη. Από χθες έχω το εξής πρόβλημα στο κινητό Mi A3 της γυναίκας μου. Δείχνει full σήμα, αλλά δεν δέχεται κλήσεις: "ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος", το αντίστοιχο όταν καλεί από αυτό. Δεν ανοίγει η γραμμή. Ενέργειες που έχουν γίνει: αλλαγή θέσης της κάρτας sim, factory reset hard reset αγορά και αντικατάσταση κάρτας sim αλλαγή με την δικιά μου sim στο το mia3. παρόμοιο πρόβλημα. όταν το καλώ "η κλήση σας προωθείται" και αμέσως μετά sms για την χαμένη κλήση. Η δικ…
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από AggelosK.: “Καλησπέρα, εχει ανακοινωθεί η ημερομηνία αναβάθμισης; ” => Xiaomi Mi A1: η αναβάθμιση σε Android 9.0 Pie, φέρνει Dual 4G VoLTE, ραδιόφωνο FM και άλλα.. ” Κατεβασα το zip από το παραπάνω λινκ. Πώς το εγκαθιστώ; Το system update δεν έχει επιλογή manual εγκατάστασης.
-
Ευχαριστουμε πολυ για ότι κάνετε. Μέχρι και δώρα μοιράζετε.
-
Έχω ένα Redmi Note 2 με ver XTRV 7.3.23. Σήμερα αγόρασα original(!) μπαταρία mi ΒΜ45 (πορτοκαλί χρώματος, με ημ/νία κατασκευής 08/06/2017) από κατάστημα στο Κέντρο της Αθήνας. Μου κάνει το εξής περίεργο όμως, όταν το τηλέφωνο είναι αναμμένο και το συνδέω στο φορτιστή κάνει την ηχητική ένδειξη της φόρτισης αλλά δεν ανάβει το πράσινο led ούτε βγάζει ένδειξη στην οθόνη. Με το τηλέφωνο σβηστό ανάβει το led πράσινο και η στάθμη της μπαταρίας που εμφανίζεται στην οθόνη είναι τελείως άλλη (π.χ. 58%, εν…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΚαλσπέρα, έχω ένα router της hol με vodafone tv (αποκωδικοποιητή), θα πρέπει να συνεχίσω να χρησιμοποιώ και το Hol ή μπορώ να το αντικαταστήσω με το mi router?
-
ναι μετά από αρκετό διάβασμα αφού και εγώ παρέλαβα ενα Mi 4LTE-CT αποφάσισα να ακολουθήσω τις οδηγίες του @ckarape εδώ κατά γράμμα. Δεν είχα δοκιμάσει τίποτα άλλο πριν από αυτό και όλα κύλησαν ομαλότατα. Το μόνο που χρειάστηκε στο τέλος ήταν ένα factory reset από το TWRPΤώρα είμαι με stable 7.2.11.0 ελληνική.
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 64GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
stavrman - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕίστε άψογοι, mi3 χωρίς κανένα πρόβλημα, έτοιμο σε 20'
-
Καλησπέρα σε όλους βγήκε πριν λίγο η MIUI 7 Global Beta ROM 5.8.22 και απο οτι διαβασα τα updates θα είναι κάθε 2 βδομάδες (Δευτέρα) πότε θα την έχουμε από την ελληνική κοινότητα; με το lollipop τι γίνεται; είμαι με mi3 gtv5.8.20 και kitkat ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κανετε
-
Count me in