Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 52.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σε ευχαριστούμε για την άμεση ενημέρωση! Αναμονή λοιπόν μέχρι την ερχόμενη βδομάδα! Sent from my MI 4S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nelias: “Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν είχες λάβει το mail που μοιράσαμε εχθές με το zip για την ενεργοποίηση των δικών μας ΟΤΑ updates ? ” Δημήτρη θα έπρεπε να έχουμε πάρει οι VIP το zip με mail ? ...... Ούτε κι εγώ έχω πάρει κάτι ?(” Ούτε εγώ έχω λάβει κάτι αντίστοιχο.. Sent from my MI 4S using Tapatalk
-
Γι'αυτό ρωτάω για να ξέρω, είχα χάσει πολλές rom και λέω να τα αναφέρω ώστε να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ για την υποστήριξη! Sent from my MI 4S using Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά, ένα άλλο πρόβλημα που είδα στο mi4s με αυτή τη rom είναι ότι δεν αναβουν τα led όταν η μπαταρία πέφτει κάτω από το 20%, έχει αφαιρεθεί γενικά ή είναι κάποιο bug? Sent from my MI 4S using Tapatalk
-
Ok! Θα περιμένω. Μου λες αν χρειάζεται να σου στείλω κάτι! Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση εξυπηρέτηση!! Keep the good work! Sent from my MI 4S using Tapatalk
-
@gkalen αυτές είναι οι επιλογές που μου έχει.. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά, Μόλις πέρασα με επιτυχία την ARΩMA στο κινητό μου (Xiaomi Mi4s) αλλά ψάχνω να βρω τους 160 χαρακτήρες στα sms και δεν βρίσκω κάτι. έχει σταματήσει αυτή η υποστήριξη;
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
aouga - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση θέλω να παραγγείλω δύο προϊόντα από gearbest. (Original Xiaomi Philips Eyecare Smart Lamp 2 -$49.99 Online Shopping| GearBest.com και Xiaomi 26L Travel Business Backpack 15.6 inch Laptop Bag -$45.99 Online Shopping| GearBest.com). Όταν πάω στο καλάθι για να προχωρήσω εκεί που μου λέει να επιλέξω πως να έρθει μου έχει δύο επιλογές! Μια priority line και expedited shipping! Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι με ποιον από τους δύο τρόπους να επιλέξω για …
-
Αδυνάμο ηχείο μετά απο flash
aouga - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΞανά φλασαρα την rom και είναι κάπως καλύτερα. Ίσως έχει πρόβλημα το ηχείο, οπότε κάποια στιγμή θα πρέπει να σκεφτώ για αλλαγή. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως! Sent from my MI 4S using Tapatalk
-
Εξαιρετικά νέα! Μπράβο σε όλους σας!
-
Αδυνάμο ηχείο μετά απο flash
aouga - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά και πάλι! Μετά από την επιτυχημένη αλλαγή της ROM, θέλω να ρωτήσω κάτι με τον ήχο του κινητού, είναι αρκετά πιο αδύναμος σε σχέση με πριν και ήδη έχω ανεβάσει την ένταση από το πλάι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δυναμώσει;; Ευχαριστώ!
-
Μόλις άνοιξε =============== Μαι 7th 2017, 11:54pm =============== Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! τώρα αρχίζει το στήσιμο ξανά!! =============== Μαι 8th 2017, 5:20pm =============== Καλησπέρα παιδιά και πάλι! Θέλω να ρωτήσω κάτι με τον ήχο του κινητού, είναι αρκετά πιο αδύναμος σε σχέση με πριν και ήδη έχω ανεβάσει την ένταση από το πλάι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δυναμώσει;; Ευχαριστώ!