Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
update σε miui 8
ΜήνυμαΚαλησπερα. Πρεπει να φλασαρεις την κινεζικη developer rom , μονο τοτε το unlocker tool θα διαβασει τη συσκευη σου και θα στο ξεκλειδωσει. οδηγιες εδω
-
δυο "bug" μπορω να πω πως ειδα ως τωρα. Εγραψα εναν ηχο μεσω ηχογράφησης, τον μετονομασα και τον κουνησα στο φακελο ringtones με τον es file explorer. Πηγα να τον βαλω ηχο κλήσης άφαντος.ολοι οι αλλοι που εχω μεσα φαινονται κανονικα. Δυστηχως δεν εχει την επιλογη να ψαξεις μεσω προγράμματος πχ es explorer η το stock file explorer, με αποτελεσμα η λιστα οταν παταω το σταυρουδακι να ειναι τα 2500 mp3 που εχω σε διαφορους φακελους στο κινητο μου, ευτυχως στην κορυφη της λιστας τα περιεχομενα του φα…
-
Παράθεση από billtox: “Παράθεση από Panos61: “Θέλεις factory reset γιατί πας σε NIUI8 ” Α οκ απλά έλεγα μήπως γινόταν γιατί θα ξανά χρειαστεί στήσιμο όλο τον κινητό έχω αρκετές εφαρμογές μέσα ” μπες στο mi account και κανε backup όλες σου τις ρυθμισεις, φακέλους εφαρμογες ακομα και pass απο wifi κανει backup. Οταν βαλεις τη νεα ρομ και βαλεις τα στοιχεια του mi account σου κανε restore και θα σου κατεβάσει ολα τα προγράμματα και θα σου σεταρει τα παντα όπως τα έχεις τωρα.
-
Μολις τα εκανα ολα, περασα china dev, ξεκλειδωσα συσκευη (ειχα παρει εγκριση πριν μηνες) εγκατεστησα twrp και περασα ελληνικη rom. ολες οι πληροφοριες ηταν ξεκαθαρες και πολυ χρησιμες. ευχαριστω ολους σας συνεχιστε την καλη δουλεια. Θα αναφερω αν βρω τυχον bugs στη rom.
-
επειδη κοιταω απο το κινητο μου μου ξεφευγουν μερικα στοιχεία απο το σαιτ κοιταγα αλλου και μετα ρωτησα για δεύτερη μεθοδο. Η ερωτηση ειναι απλα ακολουθωντας τις οδηγιες για εγκατασταση της dev rom χρησιμοποιωντας adb θα μπορέσω να περασω το twrp και να φλασαρω απο τη rom που εχω και εχοντας κλειδωμενο bootloader? Και επισης αυτη η ρομ που εχω ειναι αρκετα καλη, η εν λογω dev αξιζει να αλλαξω? Ευχαριστω
-
γεια σας παιδια, καινουριος στο σαιτ. Εχω ενα note 3 mtk με την xiaomi.eu 7.1 και κλειδωμενο bootloader. Χρησιμοποιω την δευτερη μεθοδο και ειμαι οκ?