Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 204.
-
Μετά την εντολή fastboot boot TWRP_3.1.X.X.img αφού κολλάει στην μαύρη οθόνη, έκανα power & volume + και απλά έκανε reboot συνέχεια..Αν ανοιξει το κινητό κ κάνω μετά reboot με volume + μπαίνει στο mi recovery 3.0 Αν κάνω την 2η επιλογή "fastboot reboot" με volume + απλά ανοίγει κ κολλάει στο booting screen με το Xiaomi logo
-
Μάλλον κάτι κάνω λάθος .. Ακολουθώ σωστά τα βήματα του οδηγού για το TWRP με τον 2ο τρόπο αλλά όταν φτάνω στο σημείο να πατήσω την εντολή "fastboot boot TWRP_3.1.X.X.img" το κινητό κάνει reboot και μένει με μαύρη οθόνη και αναμμένο το backlight.. Αν πατήσω παρατεταμένα το power button κάνει ένα RR κ ανοίγει κανονικά το κινητό... Αν πατήσω power button και volume + , μου ανοίγει το ΜΙ-recovery και έχει 3 επιλογές εκεί μέσα 1) Reboot 2) Wipe Data 3) Connect with MI Assistant
-
Μόλις τελειώσα με τo backup κ θα γυρίσω στην XTRV stable από Global official... αλλά ποιο TWRP είναι αυτό που πρέπει να κατεβάσω για το POCO ?? Έχει 4 εκδόσεις μέσα στο λινκ.. 3.2.3_15-03_vold_blue 3.3-0_tools_blue 3.3.1-2_red 3.3.1_A-10_TEST Πρέπει να κάνω sign out το mi account πριν προχωρήσω στον οδηγό για το flash της ρομ?
-
Goocle camera
ΜήνυμαΘα δουλέψει κανονικά, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα..
-
Καλησπέρα στην ομάδα, όπως λέει κ ο τίτλος θέλω να αλλάξω από official stable σε XTRV stable.. Σαν οδηγό ακολουθώ αυτό το Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi ; Και από εδώ [Stable] MIUI V11.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 11 ROM) Ενημέρωση 31/03/2020 κατεβάζω την εκδόση τελευταία έκδοση για το poco? Έχω ξεκλειδωμένο bootloader . Θέλω να ρωτήσω επίσης, μπορεί να γίνει root στη stable XTRV ή μόνο στην DEVELOPER μπορώ?
-
Καλησπέρα, μετά το update σε android 10 όταν με καλούν κ δεν απαντήσω δεν μου βγάζει ειδοποίηση ότι είχα αναπάντητη κλήση. Παρά μόνο αν μπω στις κλήσεις φαίνεται "κόκκινος" ο αριθμός που έχασα την κλήση. Ούτε στο lock screen, ούτε στην μπάρα ειδοποιήσεων ούτε κ στο εικονίδιο έχει αυτό το σημαδάκι ότι υπάρχει ειδοποίηση για κάτι .. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο θέμα?
-
Mi account
ΜήνυμαΚαλησπέρα κ συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Δεν είναι σίγουρη αν το είχε ενεργοποιημένο αυτό. Εν τέλει κατάφερε να επικοινώνησει με αυτόν που πούλησε το κινητό και της είπε ότι δεν υπήρχε mi account μέσα. Τώρα πως και γιατί δεν ξέρω . Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
-
Mi account
ΜήνυμαΜε official rom ήταν η συσκευή . Και στην σελίδα i.mi.com η συγκεκριμένη συσκευή δεν φαίνεται στα settings->My devices . Σαν συσκευές φαίνεται μόνο το redmi note 8 που έχει τώρα και το redmi note 3 pro που είχε πιο παλιά. Να προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία σε αυτόν που το πούλησε για να κοιτάξει αν υπάρχει ο λογαριασμός στο κινητό ή να μην ασχοληθεί καν;
-
Mi account
ΜήνυμαΓια το redmi note 5. Το θέμα είναι ότι δεν άνοιξε καν την συσκευή μετά την επαναφορά.. Και μου είπε σε αυτόν που το έδωσε δεν της είπε κάτι ότι έχει κάποιο θέμα η συσκευή..
-
Mi account
ΜήνυμαΚαλησπέρα , έχω μια απορία.. Πούλησε η κοπέλα μου το xiaomi της, έκανε επαναφορά ρυθμίσεων αλλά δεν έκανε απόσυνδεση το mi account της από την συσκευή.. Η απορία μου είναι αν έχει αφαιρεθεί το mi account από το κινήτο με απλή επαναφορά? Μπήκε στο find my device και η συσκευή δεν φαίνεται εκεί πάντως.
-
Goocle camera
ΜήνυμαΆρα κάνω απλά εγκατάσταση τις gcam με την σειρά που μου έδωσες.. Έγινε, θα το κάνω έτσι άμα είναι... Σ ευχαριστώ πολύ
-
Goocle camera
Μήνυμααπλά δεν υπήρχε λινκ για τα xml αρχεία.. Τώρα που τα έβαλες ξανά μπορώ να τα κατεβάσω..Γιατί ομως είναι αρχεία apk;; κ όχι xml;; Κατέβασα την πρώτη που δίνεις, αλλά δεν μπορώ να επιλέξω xml κάπως.. Στο δικό μου πχ τo poco κάνω double tap κάτω στο πλαίσιο και μου βγάζει το μενού να επιλέξω ένα config.. Οι άλλες 2 εκδόσεις που δίνεις έχουν δυνατότητα επιλογής xml με double tap..
-
Goocle camera
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ θα τα δοκιμάσω.. Αλλά τα xml που τα βρίσκω;; Νομίζω δεν έβαλες λίνκ.. Εκτός αν είναι στην σελίδα και δεν τα βλέπω