Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 204.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΕυχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά σας !!!
-
Καλησπέρα, όπως λέει κ ο τίτλος, ψάχνω ένα ακουστικό bluetooth με μικρόφωνο για τον πατέρα μου το οποίο θέλει να είναι έχει clip και καλώδιο, όπως αυτό το Νόκια ΒΗ 118, και όχι τα κλασικά in-ear . Που πλέον δυστυχώς δεν υπάρχει στην αγορά για να το ξαναπάρει. Τελευταία είχε αγόρασει αυτό το SONY, αλλά βγήκε πατάτα. Έβγαλε 4-5 μήνες αλλά μετά άρχισε τα δικά του (αποσυνδέσεις, η μπαταρία έφευγε αέρας κτλπ). Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο; Τώρα για εύρος τιμής θα έλεγα μέχρι 30€. Ευχαριστώ εκ…
-
Όλα good και σε poco f1. Με την προηγούμενη είχε βγάλει 1 μέρα & 17 ώρες (από 100% στο 20%) με 6 ώρες παρά 5 λεπτά SoT.
-
Το camera2api είναι ενεργό by default στις XTRV?
-
Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά νομίζω το ίδιο γίνεται και εκεί, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Είναι σαν να λες ότι φορτίζεις μία μπαταρία στο 100% και την βγάζεις από την συσκευή και μένει πάντα στο 100%, κάποια στιγμή "πέφτει" όμως.
-
Κάτοχος poco f1 και από ότι έχω διαβάσει έχουν ίδια specs/αισθητήρα(?) με το mi8 οπότε είναι η ίδια gcam, έχοντας κατεβάσει λοιπόν την MGC_6.1.021_xcam_5_beta20 με το config του josef μπορώ να πω ότι βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες. Έχω ανεβάσει ελάχιστα το saturation +0,2 . Ένα δείγμα από τις φώτο που έχω βγάλει. Όλες είναι με το φως ημέρας. (Hidden Content) (Hidden Content) (Hidden Content) edit: δεν ξέρω πως να βάλω τις φώτο όπως εσείς . την μία την πέτυχα αλλά δε ξέρω πως.
-
Και εγώ αυτής της άποψης ήμουνα. Το rn3 pro που είχα μου βγάλε τουλάχιστον 2.5 χρόνια πριν τα παίξει εντελώς η μπαταρία και από φόρτιση ότι να'ναι. Μπορεί να μου έκλεινε από μπαταρία, να το άφηνα και κάποια βράδια πάνω στο ρεύμα. Απλά τώρα με το καινούριο είπα να κάνω ένα τεστ (μέχρι να βαρεθώ να το προσέχω τόσο ) να δώ πως θα τα πάει.
-
Παράθεση από apostolisni: “Πάντως όσο κρατάς την μπαταρία μεταξύ 40-80% είναι καλή πρακτική και για να επεκτείνεις την διάρκεια ζωής της ” 40-80 λες?? Εγώ την κρατάω 30-90 (σε αυτά τα όρια είχα διαβάσει νομίζω), μόλις φτάνει 90% το βγάζω από το ρεύμα. Και μία στο τόσο το αφήνω να πάει στο 100%.. Πρώτη φορά το κάνω αυτό, και θέλω να δω αν θα υπάρξει διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας..
-
Στο poco λειτουργεί κανονικά πάντως..
-
Το μενού με τις εφαρμογές είναι λευκο..
-
Παράθεση από greenalex1996: “Γίνεται αντί για το σπαστικό Poco launcher να βάλουμε το κλασσικό MiUI launcher χωρίς app drawer? ” Αν ανοίξεις την εφαρμογή themes και πατήσεις κάτω δεξιά στο εικονίδιο που είναι σαν συννεφάκι -> customize theme και τα βάλεις όλα ένα ένα default;;; Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι πως είναι το default miui launcher για να συγκρίνω, απλα έψαχνα στην εφαρμογή themes και βρήκα αυτό.. Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει καθόλου. @jimakos234 ακολουθείς τον γενικό οδηγό εγκαταστασης γ…
-
Δες αυτό που γράφει στην ενημέρωση.. Λέει για το mix 2...