Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 204.
-
Σε poco f1 όλα good μέχρι στιγμής.. Απλά 2 ερωτήσεις, επειδή ειναι η πρώτη φορά που κάνω update αφοτου έβαλα το magisk Πρέπει να το ξαναπεράσω;; Αν ναι έχουν χαθεί όλα τα δικαιώματα root που είχα δώσει, σωστά;;
-
Ναι, σίγουρα δεν μπήκε εργοστασιακάα αλλά κατά τον "τεχνικό έλεγχο" (όπως μου είπαν) που έκανε το μαγαζί πριν μου το στείλει χώρις να παραδεχτούν βέβαια ότι το πέρασαν αυτοί.. Εφόσον ήρθε και με unlocked bootloader .. Απλά αυτό που με καίει πιο πολύ είναι αν μπορώ να περάσω XTRV χωρίς φόβο για brick.. Να κλειδώσω και να ξεκλειδώσω με δικό μου Mi account την συσκευή ακολουθώντας δλδ τον τρόπο που είπε ο miui_art πάνω..
-
Παράθεση από patrik: “Καλησπέρα πήρα σήμερα το τηλέφωνο και προσπαθώ να περάσω τη g cam Από εδώ Google Camera Port: san1ty apks Έκανα εγκατάσταση την πρώτη εφαρμογή και μου λέει παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κατά την ανάλυση του πακέτου ” Πριν από λίγο κατέβασα το τελευταίο update και το πέρασε κανονικά. Δοκίμασε να το κατεβάσεις από άλλο server που δίνει το download link..
-
Χρησιμοποιώ το SwiftKey αλλά δεν μου εμφανίζει πάνω στα πλήκτρα επιλογές όπως πχ παρένθεση, παυλες κτλπ (θα βάλω φώτο πιο κάτω). Στο μόνο μέρος που έχω βρει να μου τα εμφανίζει είναι μόνο όταν ανοίγω mozila και μπαίνω σε incognito.. Πουθενά σε καμία άλλη εφαρμογή δεν τις εμφανίζει αυτές τις επιλογές.. Γνωρίζει κάποιος αν είναι κάτι από τις ρυθμίσεις;; Έχω την τελευταία xtrv 9.4.26 σε pocophone f1..
-
Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και εγώ με το rn3 pro.. 2.5 περίπου χρόνια, το τελευταίο 2μηνο τουλάχιστον 2 φορές φόρτιση τη μέρα, μπορεί και 3.. Με απλή χρήση (λίγο fb, περιήγησή)μέσα σε 20-30 λεπτά από 80% έπεφτε στο 25%.. Αν άνοιγα την gcam ερχόταν το τέλος, 3-4 φώτο να έβγαζα πάει.. Επίσης ότι και να ήθελα να κάνω έπρεπε πρώτα να κάνω εκκαθάριση μνήμης γιατί κολλουσε άπειρα.. Αν άνοιγα πχ insta η ελεύθερη μνήμη έπεφτε στα 300 mb free μετά από ένα scroll.. Κάποια στιγμή από το 60% έπεσε στο 5% μέσα…
-
@dominicus 2 μέρες είμαι με την τελευταία δουλεύει κομπλέ.. Δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.. Και από θέμα μπαταρίας είναι πολύ καλά.. @patrik δεν θα σε απογοητεύσει, εγώ ήρθα από rn3 pro.. Είναι φοβερό.. Για τα λεφτά του πολύ δυνατό.. Κ η κάμερα κάνει θαύματα, τόσο η stock αλλά κ η gcam, η οποία δεν θέλει καν root για να μπει.. Μπορείς να την βάλεις κατευθείαν με την official rom .. Γενικά θα βρεις πολλές εκδόσεις.. Εγώ έχω βάλει την τελευταία έκδοση του sanity.. Ευχαριστημένος, δεν το έχω …
-
Κάτι που έχω παρατηρήσει από όταν πέρασα την XTRV είναι ότι το κινητό που έχω (poco f1) αναφέρεται ως Mi mix 2s.. Δηλαδή προσθεσα ένα 2ο Google account και μου ήρθε ειδοποίηση ότι συνδέθηκε μια συσκευή Mi mix2s.. Καθώς επίσης και από το ιστορικό συνδέσεων στο Fb το αναφέρει σαν Mi mix 2s.. Λάθος για το Fb.. Το είχα δει και σε άλλη εφαρμογή αλλά δεν θυμάμαι σε ποια..
-
@gkalen πέρασα την 19 τελικά και μου έβγαλε μόνο του το app στο μενού.. Οπότε φαντάζομαι ειναι οκ τώρα..
-
Ευχαριστώ για άλλη μια φορά
-
Έκανα flash αυτό που είχε η τελευταία xtrv μέσα (poco f1 9.4.26). Γενικά έπρεπε να βγάλει κάποιο app ή πρέπει να κατεβάσω εγώ apk μετά;; να ξεκινήσουμε από εκεί πρώτα .. Επίσης δεν ξέρω ποια έκδοση (δε ξέρω πως μπορώ να το δω). Άνοιξα το zip αλλά δεν είδα να γράφει κάτι μέσα..
-
Ρε παιδιά πως περνάω το magisk ;; Μπήκα από twrp το έκανα flash και μετά;; Έπρεπε να βγάλει κάποιο app στο μενού;;
-
Απορίες : 1) σε κάθε update πρέπει να κρατάω backup πριν το περασω ή απλά το κάνω flash κατευθείαν μέσω twrp άφοβα;; 1.α) Μετά το flash της rom κάνω κάποιο wipe cache ;; 2) Για να βάλω το magisk απλά μπαίνω twrp και το κάνω flash κ μετά reboot ή πρέπει να κάνω και κάποιο wipe cache κτλπ ;;