Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 144.

• Miui V6 σε ΖΤΕ V5 Redbull

nassosp - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

Παράθεση από gus7: “Παράθεση από Bodai: “Στο post αυτό Miui V6 σε ΖΤΕ V5 Redbull νομίζω ο admin ξεκαθαρίζει το θέμα, οπότε πρέπει να εγκαταστήσεις πρώτα TWRP ή CWM recovery.” Φιλε μου συγνωμη αν σε κουραζω αλλα πως κανω εγκατασταση αυτες τις recovery;” Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να αλλάξεις recovery : Κατέβασε το adb (Ολα τα αρχεια) από εδώ: Dropbox - adb περασε τα ολα σε ενα φακελο στον υπολογιστη σου. Μετα άνοιξε το cmd.exe με δικαιωματα διαχειριστη. Συνδεσε το κινητό στο PC και κάνε τι…

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Ακόμη δεν έχουμε συσκευή στα χέρια μας για δοκιμές του Compile.... Παρ'ολα αυτά ετοιμάσαμε μία νέα ROM με αρκετές αλλαγές, και το μόνο που μένει είναι να την δοκιμάσετε... Περιμένουμε Feed-Back έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην ενσωμάτωση του CWM ή TWRP Recovery στην επόμενη Version. .” Δυστυχώς παλι κολλάει στο boot...

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Μάλλον έχουμε ευχάριστη εξέλιξη σε ότι αφορά την ROM για το ZTE RedBull. Θα δωθεί μία ROM για δοκιμή μέχρι αύριο και πιστεύουμε πως θα είναι οκ.” Κάποιο νεότερο?

Μήνυμα

Δοκιμαζω και αναφερω... EDIT: Παλι το ιδιο. Παραμενει στο Mi logo

Μήνυμα

Δοκίμασα και ούτε τώρα κανει boot. Στάλθηκε από το X9180 μου

Μήνυμα

Δυστυχώς, κολλάει πάλι στο Mi logo... Στάλθηκε από το X9180 μου

Μήνυμα

Μολις το δοκιμασα και ναι οντως παιζει αλλα δημιουργει τρομερο lag στην συσκευη. Το εβγαλα αμεσως... Παντως απο την πρωτη ρομ που εχει βγει, ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, Προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει λογος βιασυνης για καποια αναβαθμιση. Το τηλεφωνο δουλευει υποδειγματικα. Μια ερωτηση μονο εχω, αν η στοκ εφαρμογη μπορει να στειλει μηνυμα 160 χαρακτηρων και πως?

Μήνυμα

Αυτο το update μου ειχε ερθει απο το πρωι αλλα δεν παιζει. Νομιζω ειχε αναφερει ο admin οτι προς το παρον δεν μπορει να δουλεψει το ota update.

Μήνυμα

Ναι, αυτο θα ηταν μια καλη λυση. Μπορεις να μας δωσεις τον music player να τον δοκιμασουμε στην αρχικη ρομ,για να δουμε αν παιζει? Διαφορετικα ο nubia player μου ακουγεται μονοδρομος για την ωρα . ΣΗΜ: Ειναι αξιο λογου, οτι ενω δεν εχετε την συσκευη και δεν ειναι xiaomi ,προσπαθειτε να μας δωσετε οτι καλυτερο μπορειτε σε miui rom. Ενα "Ευχαριστώ" ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να σας πουμε...!!!!

Μήνυμα

Παράθεση από Giannis Kirou: “Κάνε Flash την 117 (official) με wipes ενα Reboot και μετα ξανα flash την 5.5.15.... ” Άρα να υποθέσω ότι σε σένα δούλεψε η ρομ αυτή. Αν μπορείς γράψε μας εντυπώσεις! Στάλθηκε από το X9180 μου

Μήνυμα

Την κατέβασα στο κινητό, εκανα install χωρίς wipes με TWRP recovery αλλά στην εκκίνηση το τηλ κολλάει στο mi. Ενω εκανε κανονικα την εγκατάσταση, έδειξε στην εκκίνηση μετά και την άσπρη γραμμή που στην ουσια είναι η ενημερωση των εφαρμογών, περναει στην οθονη με το mi logo και μένει εκεί. Κατεβeζω την ρομ στον υπολογιστή, για να την ξαναπερασω, μηπως δεν κατέβηκε σωστά στο τηλέφωνο και ενημερώνω. EDIT: Όχι, εξακολουθεί να κολλάει στο Mi logo

Μήνυμα

Well done !!!!!!!!!!! Ναι ,φιλε Δημητρη, αυτο το fix δουλεψε!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!

Μήνυμα

Πριν την εγκατασταση ξανα πρεπει να κανουμε και wipes?

Μήνυμα

Μπερδευτηκαμε. Επρεπε πχ το google map να δουλευει και στην εξοικονομιση μπαταριας.Σου ζηταει ομως "υψηλη ακριβεια". Το ιδιο και η τοποθεσια καιρου. Δεν δουλευει στην εξοικονομιση μπαταριας. Επίσης στην εξοικονομιση απενεργοποιει την επιλογή "ιστορικό τοποθεσίας Google". ( Δεν ξερω αν αλλαξε κατι στο miui, αλλα σε αλλες ρομ του κινητου δουλευε οπως αναφερω πριν).\Ασ δοκιμασει και κανενας αλλος να μας πει...

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκιμάστε αν δουλεύει το παρακάτω fix για το location .... ...versteckter Inhalt... Flash κάνουμε όπως και τις ROM... ;)” Σε μένα δεν δούλεψε. Ανεβαζω screenshot για να δεις τι γίνεται με το Google location Όταν του ζητάς να σε εντοπίσει, σου ζητάει την ενεργοποίηση υψηλής ακρίβειας, ενώ κανονικά το κάνει και με την εξοικονομιση. Επίσης στην εξοικονομιση απενεργοποιει την επιλογή "ιστορικό τοποθεσίας Google". Στάλθηκε από το X9180 μου

Μήνυμα

Καλά πότε προλαβες? Ευχαριστα νεα, συγχαρητηρια!!!! (Οποτε το μονο που μενει ειναι η ενεργοποιηση τις δευτερης σιμ και μετα θα εχουμε μια τελεια ρομ). Αξιζει να αναφερω οτι η ρομ αυτη κανει πολυ καλη διαχειριση μνημης και μπαταριας!!!

Μήνυμα

Θα πας Ρυθμισεις- Ασφαλεια κ Απόρρητο - Πληροφοριες τοποθεσιας. Εκει ενεργοποιείς το "προσβαση στην τοποθεσια μου". Απο κατω μετα σου εχει 3 επιλογες. Για να δουλεψει το gps - χαρτες χρειαζεται να επιλεξεις την πρωτη (υψηλη ακριβεια) ή την τριτη ( μονο στη συσκευη). Η δευτερη επιλογη που εχει "εξοικονομιση μπαταριας " αρκεί για εντοπισμο της θεσης σου για την εφαρμογη καιρου και για το google maps(κατα προσεγγιση). Το προβλημα που εντοπισα και εγω , ειναι πως αυτη η επιλογη ομως δεν δουλευει.Υπο…

Μήνυμα

Καλησπέρα και από μένα μετά απο πολύ καιρό! Admin έγραψες ιστορία πάλι!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Επιτέλους πάλι miui και ας μην έχω xiaomi πλεον. Λοιπόν η ρομ, όπως προαναφερθηκε δουλεύει άψογα. Το μόνο που λείπει είναι ο music player. (Βέβαια το apk το βρίσκεις εύκολα και το εγκαθιστας αλλά προτιμότερο είναι να είναι ενσωματωμένο και μεταφρασμένο) . Όσο για την nubia camera υπάρχει ενσωματωμένη (δεν ξέρω αν είναι η τελευταία έκδοση αλλά δουλεύει άψογα). Για την ώρα αυτά, όσοι έχετε την εν λόγω σ…

• Να ευχηθω και εγω σε όλους αυτές τις Άγιες ημέρες να τις περάσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο καλύτερα μπορείτε.  Καλό Πάσχα να έχετε και το Φως της Αναστάσεως, ας γίνει φωτεινός φάρος στη ζωή μας και να μας χαρίζει πάντοτε υγεία. Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου

• wifi spot σε Xiaomi mi4

nassosp - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Να ευχαριστήσω το μέλος που βρήκε την λύση. Να πω ότι το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπιζα και εγώ στο zte v5 με μαμισια ρομ και μόλις έλυσα το πρόβλημα με τον παραπάνω τρόπο. Να είσαι καλά φίλε iAmLiakos!