Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 144.
-
Εγκατάσταση νέας ROM στο Redmi 1S
reborn - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜε την μπαταρία πως τα πάει; Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι official το σαιτ ; Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από reborn: “Γιατρέ το app.xiaomi.com είναι έμπιστο; είναι σαιτ της εταιρείας η απο τρίτους; Sent from my HM 1S using Tapatalk ” Το λινκ αυτό το δίνω στην πρώτη σελίδα. Αυτή την εφαρμογή σας μεταφράζω και σας δίνω κάθε φορά, όχι του playstore....” Το είδα στην πρώτη σελίδα γιαυτό ρωτάω επειδή δεν έχω το mi store αν είναι οκ να κατεβάζω εκεί ότι θέλω Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατρέ το app.xiaomi.com είναι έμπιστο; είναι σαιτ της εταιρείας η απο τρίτους; Sent from my HM 1S using Tapatalk
-
Παιδιά με τις Official rom θα έχει κανονικά 4G? Sent from my HM 1S using Tapatalk
-
Με την έκδοση του playstore μου μέτρησε ύπνο απο τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 και κάτι το βράδυ και μου φάνηκε περίεργο μετά απο κανένα δεκάλεπτο που άνοιξα την εφαρμογή είχε χαθεί η μέτρηση Sent from my HM 1S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από martzicadespell: “Σε rdmi 1s , η stable ειναι πολυ καλη!! και γρηγορη! ' Υ .γ. redmi 1s σ αγαπαω ακομη! :love:” Έτσι! Sent from my HM 1S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@reborn Το ίδιο ισχύει για όλες τις ρομς .. Με μαμά recovery γίνεται αλλά με άλλο τρόπο .. Ξεχνα το μαμά recovery , ότι κανείς θα το κάνεις μόνο με TWRP ..” Ποιες οι διαφορές; εγώ άλλαξα ρομ κανονικά με το μαμά, αν και ίσως το δικό μου κινητό λόγο χρονολογίας έχει λιγότερες απαιτήσεις Sent from my HM 1S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@reborn Καθαρή εγκατάσταση για μένα είναι όπως περιγραφω εδώ .. [Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.9.15 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM Στα τελευταία ποστ της σελίδας κοίταξε ..” Το ίδιο ισχύει και σε άλλες ρομ η μόνο global? Το clean zip τι είναι; με μαμά recover δεν γίνεται καθαρή εγκατάσταση; Sent from my HM 1S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Gkontos10 πήγαινε στο Play Store και κάνε Uninstall τα updates του..” Επειδή έχω και γω το ίδιο θέμα με την μπαταρία να κάνω unistall τα update και μετά όταν ζητάει να τα περάσω πάλι η όχι? Sent from my HM 1S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@reborn Καθαρή εγκατάσταση σημαίνει ότι σβηνεις το περιεχόμενο της συσκευής για να εγκαταστησεις ένα νέο OS .. Βέβαια καθένας ακολουθεί διαφορετικούς τρόπους για να το κάνει αλλά το αποτέλεσμα είναι πανω-κατω το ίδιο , δηλαδή σβήσιμο του υπάρχοντος OS και εγκατάσταση νέου OS ..” Όταν κάνεις delete cache και user data και απο recovery βάζεις μια ρομ είναι καθαρή εγκατάσταση? Sent from my HM 1S using Tapatalk
-
Τι εννοούμε με τον όρο καθαρή εγκατάσταση; Sent from my HM 1S using Tapatalk
-
Τα έχουν κάνει λίγο σαλάτα Sent from my HM 1S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από kritop: “Παράθεση από petran7777: “Τι εννοείς; εγώ παρήγγειλα από το vickmall την original flip και nillkin tempered glass. ” Επειδή είναι 2,5 mm πιο μεγάλο όταν το παρήγγειλα και πήρα μια θήκη από αλλού, η θήκη δεν ταίριαζε. ” δεν μιλάμε για NOTE εδώ :)” Απλα αναφέρουν ότι το redmi 3s International με την 800 είναι λίγο μεγαλύτερο απο το κλασικό Sent from my HM 1S using Tapatalk
-
Έχουμε κανένα νέο απο την International? Sent from my HM 1S using Tapatalk
-
Εγκατάσταση νέας ROM στο Redmi 1S
reborn - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαMi recovery έχουμε :p Sent from my HM 1S using Tapatalk