Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
Καλησπέρα σε όλους ,στο redmi 1s το πρόβλημα που έχω εντόπιση είναι με την εφαρμογή "viper" (το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στης προηγούμενες rom ) .Όταν καλώ ή με καλούν ενώ εγώ τους ακούω αυτοί όχι ,το ίδιο γίνεται και με την βιντεο κλήση εικόνα κανονικά ήχος όχι έχει κανεις το ίδιο πρόβλημα είναι πρόβλημα της rom ή φταίει κάποια ρύθμιση , ή μπαταρία στα ίδια επίπεδα, μνήμη ελάχιστα καλύτερη ,σκορ στο antutu τουλάχιστον 2500 μονάδες κάτω σε σχέση με προηγούμενες rom
-
Καλησπέρα παιδιά για το redmi 1s δεν θα εχουμε Rom αυτη την εβδομάδα Ξέρει κάνεις κάτι
-
5.7.2
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά για το redmi 1s δεν θα εχουμε Rom αυτη την εβδομάδα Ξέρει κάνεις κάτι
-
Έκανα καθαρή εγκατάσταση την 5.5.29 προς το παρών άψογη, Ram σε αρκετά καλό επίπεδο μπαταρία σχετικά καλή ένα πρόβλημα που εντόπισα είναι όταν βρίσκομαι στην οθόνη κλειδώματος και κάνω swap δεξιά για να μπω αμέσως στην κλήση εμφανίζει κενοί οθόνη και δεν μπαίνει αν το κλείσω με το κουμπί power και το ξανανοίξω τότε εμφανίζει της κλήσεις ,αντίθετα αν κάνω αριστερά να μπω στην κάμερα μπαίνει κανονικά. Έχω μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσουμε εφαρμογές σε εξωτερ…
-
Είμαι έτοιμος να κάνω flash την 5.5.8 θέλω να πιστεύω προς το καλύτερο , εντύπωση σχόλια στην συνεχεία. Μια ερώτηση μόνο μπορούμε να βάλουμε την 5.5.8 για Hongmi - RedRice 1 (WCDMA) + Kernel mod) στο redmi 1s η θα έχουμε πρόβλημα συμβατότητας, και η εγκατάσταση γίνετε με τον κλασικό τρόπο η πρέπει να προσέξεις κάτι. Ευχαριστώ
-
Έβαλα την 5.5.1 στο Redmi 1s η ραμ για κλάματα .Η ρομ βγάζει και αρκετά συχνά μηνύματα ότι διάφορες εφαρμογές έκλεισαν, η μπαταρία εάν δεν ζοριστεί κάτι κάνουμε .Το ota update των 80 mb δεν μπόρεσα να το εγκαταστήσω γιατί μόλις πέρασα την ελληνική δεν ξαναεμφανίστηκε στην αναβάθμιση είναι απαραίτητο και αν ναι από πού μπορώ να το κατεβάσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδια για την τεράστια δουλεία που κάνουν .Ας ελπίσουμε ότι η επόμενη αναβάθμιση θα λύσει αυτά τα προβληματάκια.
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Kratos - - Ο καφενές μας
Μήνυμαχρόνια πολλά με υγεία ευτυχία και ότι καλύτερο για το νέο έτος σε όλους